Izgalmas, de kényelmes nyári szettek kismamáknak

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Kismamának lenni az év minden szakaszában csodálatos, bár tény, hogy ezt könnyű elfelejteni, mikor a kánikulában alig fér bele a lábad a cipőbe, és egyetlen laza ruhát sem találsz a szekrényedben. De ne aggódj! Van pár szuper kényelmes divatinspirációnk, amit a hőségben is biztosan értékelni fogsz!

Kényelmes ejtett nadrág Kép forrása: tumblr, whatiwore

Amennyiben ötleteket gyűjtesz a kismama gardrób kialakításához, Jessica blogját mindenképpen érdemes felkeresned, ugyanis a friss anyuka egy komplett rovatot szentelt az oldalán a várandós outfiteknek.

Az egészen apró pocaktól kezdve az utolsó hónapig számtalan fotót posztolt aktuális összeállításaiból, amiket természetesen te is elleshetsz. Addig is nézzük ezt a szettet!

Az ejtett nadrágok abszolút divatosak, egyáltalán nem nehéz belőlük beszerezned néhány darabot. A hozzájuk ízlésesen viselt feszes felsők csodásan kidomborítják a gömbölyödő pocakodat, miközben a könnyed anyagok elrejtik azt, amit nem szívesen tárnál közszemlére.

A virágminta imádnivaló, te is bátran viselheted, akárcsak a szezon egyik kedvenc darabját, a farmerkabátot. A kényelmes saru pedig alapdarab, ha küzdesz a vizesedéssel.

A legszebb egyberuhák Kép forrása: glamradar.com

Ha szeretnél fél perc alatt elkészülni, akkor számodra a legjobb választásnak a különféle egyberuhák bizonyulnak, mégpedig hossztól teljesen függetlenül. Éppúgy viselhetsz rövid, testhezálló, mint hosszú, laza maxiruhát.

Az mindenesetre biztos, hogy az empire szabás csodásan fog állni, tehát a mell alatt húzott változatok ruhák és felsők esetében is tökéletesek.

Ezek a ruhák ugyanis megmutatják a kebleidet, és szépen kiemelik a pocakodat is, miközben a tested többi részét a fantáziára bízzák.

Rendkívül kényelmes, könnyű viseletnek számítnak, és óriási előnyük, hogy segítségükkel tényleg pár másodperc alatt felöltözhetsz.

A maxiruhákhoz teljesen mindegy, milyen cipőt veszel fel, alóluk adott esetben sosem fog kilátszódni az aktuálisan kicsit kevésbé trendi, de legalább kényelmes szandálod