Ízek ihlette ruhastílusok: Omnia Gold, Barista, Espresso

Írta: ,

Az igazán jó ízlés az érzékeink kiemelkedő összhatásánál kezdődik. Ezért van az, hogy a divat gyakran merít a kulináris világból, így az, ami ízlelésünket gyönyörködteti szemünkre is kihat. Nyárvégi divatösszeállításunkat ezúttal a kávé világa ihlette. Lássuk, hogyan érdemes hordani a kávészíneket, milyen tónusokban és szabásokban hozhatjuk ki a legszebb énünket?

Kifinomult harmónia - az Omnia Gold világa

Ahogyan az aranybarnára pörkölt kávészemek tökéletes ízharmóniát varázsolnak a csészédben, úgy az általuk ihletett ruhadarabok is kényeztető luxust visznek a napjaidba. Az aranynak ezerféle árnyalata közül válogathatsz, hidegebb vagy melegebb skálán mozogva, bőr- haj- és szemszíned függvényében. Wolf Eszter divat influencer fekete egyrészes fürdőruháját egy fényes bézs maxiszoknyával párosította, amit sikkes szalmakalappal koronázott meg.

Egy aranyfényű maxiszoknyával tehát szuper alap ruhadarabod lehet, amit a leginkább egy semleges sötét színű toppal tudsz kiemelni, mint a grafitszín vagy a fekete. Egyenes vagy A-vonalú szoknyafazont válassz, és ne feledd, hogy a szoknyahossz földig érjen, hiszen csak így tudja igazán megemelni alakodat a maxi.

Bien tipp: ha nem tervezel több shoppingot nyáron, egy-két ragyogó arany kiegészítővel is feldobhatod monokróm öltözetedet.

Izgalmas gazdagság - az Omnia Barista 100% arabica világa

A nyár soha nem visszafogott: örömteli, izgalmas és felejthetetlen. Ezért tudja az Omnia Barista ízvilága igazán megihletni ruhatárunkat is, mert izgalmas, mégis harmonikus és életteli. Szabinea influencer trópusi mintás ruhában és arany kistáskával koronázta meg a kávézás pillanatait. Az arany kiegészítőket tehát bátran párosíthatod exotikus mintájú ruhadarabokkal. Ha nem mersz egy teljes mintás ruhát bevállalni, válassz egy trópusi mintás blúzt és egy anyagában fényes bézs szoknyát - lehetőleg A-vonalban - amivel jóleső luxust adsz outfitednek.

Bien tipp: Az idén annyira trendi okkersárga színek közül is szemezgethetsz. Ha jól áll, a teljes ruhád is lehet ilyen színű!

Erőteljes határozottság - az Omnia Espresso világa

Aki már járt Olaszországban, azt biztosan rabul ejtette az olaszok elegáns határozottsága és egyszerűsége. Ez az, amit egyébként egy erőteljes eszpresszó is képes megteremteni. És hogy mindezt hogyan tükrözzük át a mi ruhatárunkra? Egy tökéletes kis fekete ruhában igazán dolce a vita, de egy fekete szatén pántos top vagy A-vonalú miniszoknya is elragadó eleganciát ad a mindennapoknak. Lakatos Levente író például pont a fekete holmiktól érzi igazán magabiztosnak magát, amit aztán különleges kiegészítőkkel szeret feldobni, mint egy mintás ing vagy arany sportcipő.

Bien tipp: Ha inkább nadrágimádó vagy, és a szoknyákban nem érzel kellő önbizalmat, válassz egy fekete boka fölé érő vékony szövetnadrágot, amit kombinálj élénk színű szatén toppal és magassarkú szandállal!