7 irodai outfit, amiben idén ősszel lenyűgöző lehetsz

Szőke Angéla
Írta: ,
7 irodai outfit, amiben idén ősszel lenyűgöző lehetsz

Irodai munka esetén kihívás lehet minden nap elegánsan, változatosan, de mégis kényelmesen öltözködni, de szerencsére van pár bevált módszer, amivel a professzionalista megjelenést könnyedén kombinálhatjuk a komfortérzettel. Mielőtt nekilátunk ruhatárunk őszi felfrissítésének, érdemes tanulmányoznunk munkahelyünk elvárásait, hiszen a cég dress code-jának meg kell felelnünk.

Minden az alsóneműnél kezdődik, tehát ha alig várod, hogy kényelmetlen melltartód levethesd otthon, akkor mindenképpen cserél le. A tanga szintén nem irodába való, hiszen nem ülhetünk bevágó, szúró érzettel a testünkön nyolc órán keresztül. Ez igaz a cipőre is, célszerű kényelmes cipőben bejárni és az irodában átvenni a magassarkút, de ha ez nem opció, akkor is válassz komfortosabb megoldást a csinos, de boka-kínzó tűsarok helyett. Pár klasszikus stílusú ruhadarab, ami illik személyiségünkhöz és kiemeli alakunkat, jó alapot biztosít egy felkészült ruhatárhoz, de belefér pár vadabb darab is. Hogy milyen blúzokat, blézereket, zakókat válasszunk? Ez a hét divatos outfit biztosítja, hogy úgy végezd a munkád, hogy közben jól is nézel ki.

Ki mondta hogy sportcipőben nem dolgozhatunk irodában?

Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, igenis lehetünk lehengerlően csinosak edzőcipőben is, amennyiben az öltözetünk többi része tetőtől talpig elegáns.

Ez a halvány rózsaszín zakó a hozzá passzoló nadrággal olyan kifinomult megjelenést kölcsönöz, hogy még a fehér, vastag talpú sportcipő sem ejt csorbát az összhatás eleganciáján.

Ha a professzionális megjelenésre gondolunk, bizonyára nem egy T-shirt jut eszünkbe, pedig elegánsabb változatait igenis lehet úgy hordani, hogy az megfeleljen az irodai követelményeknek.

Először is legyen minőségi, tehát anyagán semmiképpen nem látszódjon, hogy olcsó.

Egy divatos V-kivágás mindenkinek jól áll, és már csak egy csinos szoknyával kell kiegészítenünk, hogy ellenállhatatlanok legyünk.

Egy fekete magassarkúval viselve mindenkit elkápráztatunk könnyed, bájos eleganciánkkal.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!