Irány a meló! Így öltözz fel az irodába idén ősszel

Stumpf Bea
Írta: ,
Irány a meló! Így öltözz fel az irodába idén ősszel

Ha irodában dolgozol, esetleg unod azt a 3-4 joker darabot, amit mindig variálsz, és nem akarsz sok tízezer forintot költeni minden egyes szettedre, akkor van egy jó hírünk! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked pár hasznos tippet, amivel feldobhatod a szettjeidet, ha épp egy meetingre kell menned vagy egy business brunchra vagy hivatalos.

Bőr alapdarabok Kép forrása: tumblr, whatiwore

Minden dolgozó nő ruhatárában kell lennie 3-4 bőrhatású alapdarabnak.

A bőrt azért is imádjuk, mert tud egyben visszafogott és szexi lenni. Mivel nem egy csajos buliba mész, hanem a munkahelyedre ezért mindig figyelj, hogy a bőrrel variált szettjeid ne legyenek túl kihívóak.

Ha a szoknyád térd fölé ér, akkor egy bővebb blúzzal, farmeringgel vagy kötött pulcsival variáld, a felsőt a szoknyába betűrve.

Ha bőr nadrágot választasz, akkor ne a legszexibb magassarkúdat vedd fel hozzá, hanem egy lapos bokacsizmát vagy egy laza sportcipőt. Így hivatalos, de mégis szofisztikált lesz az összhatás!

Boyfriend stlye Kép forrása: prettydesigns.com

Minden munkahelyen vannak lazább napok, vagy casual péntekek, amikor egy kicsit lehetsz kreatív, és otthon hagyhatod a szűk szoknyát és a fehér blúzt.

Ilyenkor szuper választás, ha egy fiús szett mellett döntesz.

Ennek mértéke persze függ attól, hogy mennyire szigorú a dress code a munkahelyeden, hiszen széles a skála a szakadt boyfriend nadrágtól és a converse cipőtől, a szűkebb fazonú, egyenes vonalú zakóig és egy színes magassarkúig.

Bárhogyan is választasz, ezzel biztosan nem tévedhetsz – ráadásul a legtöbb srác külön imádja, amikor olyan vagányan öltözködünk, mint ők!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv