Inspiráló rövidnadrágos szettek – nem csak topmodelleknek

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A nyár egyik slágerdarabja megkérdőjelezhetetlenül a sort és a rövidnadrág, ám a viseléséhez nem árt, ha az ember lánya végigedzette az előző hónapokat. Most azonban olyan összeállításokat hoztunk, amiket nem csak a tökéletes alakkal bíró hölgyek viselhetnek.

Lusta vasárnap

Az ejtett, laza szettek egészen tökéletesek azokra a napokra, amikor a legkevésbé sincs kedved túlzásba vinni az öltözködést, mégsem mondanál le a stílusos megjelenésről. Egy forró nyárestére Frankie szettje például tökéletes választásnak bizonyul, amivel még kicsit csalhatsz is a vonalaidon.

Azok a rövidnadrágok, amik nem tapadnak rá teljesen a combjaidra, hanem némileg elállnak oldalt, köztudottan karcsúsítanak. Ennek köszönhetően még lapos szandállal, saruval, vagy éppen tornacipővel viselve is ideális öltözet.

Ne feledd, még ezek a nadrágok is feszülnek a csodás fenékdomborulatokon, így ha nem tennéd közszemlére idomaidat, megjelenésedet egy hosszabb, oversize szabású felsővel teheted szolidabbá. A forróságban persze nyugodtan válassz könnyedebb, rövid ujjú blúzt magadnak.

 

Égig érő lábak kékben

Amennyire egyszerű és sportos volt az előző szett, a következő összeállítás annál csajosabb, még annak ellenére is, hogy nem éppen a legnőiesebb színekre épít.

Brenna ennél az outfitnél egyértelműen a kékre helyezte a hangsúlyt, de a csodás összhatást még tovább fokozta ezzel az izgalmas, mintás rövidnadrággal.

Főbb praktikáit neked is érdemes ellesned: a rövid sort az ejtett felsőnek köszönhetően nem tűnik kihívónak, de a vékony lábak rendkívül hangsúlyosak.

Ezt nem csupán a derékszabásnak, hanem a magas sarkúnak is köszönheti a bloggerina, karcsú vonalai így még légiesebbnek mutatják. Idén te is bátran választhatod szandálok helyett a hegyes orrú, magas sarkú cipőket az esti programhoz, ezek a darabok hosszú kihagyás után ismét visszatértek a divatba.