A farmer idén mindent visz: 7 szett, amit neked találták ki

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A farmer idén mindent visz: 7 szett, amit neked találták ki

Az elmúlt években nem sűrűn viseltem farmert: a várandósságom során hihetetlenül gyorsan elkezdett nőni a hasam, és ekkor szembesültem azzal, hogy a hagyományos nadrágok a nyomába sem érhetnek a kényelmes leggingseknek, vagy az ejtett fazonoknak. Azonban a farmer idén rég nem látott mértékben van jelen a különleges fazonok és stílusok között, úgyhogy még én is elcsábultam néhány új darab beszerzésére. De hogyan viseld, ha te sem akarsz sablonos lenni?

A farmerszoknya az elmúlt időszakban kicsit háttérbe szorult, de idén ismét nyugodtan előveheted a szekrényed mélyéről.

A merev anyagnak köszönhetően sokszor nagyon praktikus ez a darab, hiszen könnyű vele slankítani, egy jól megválasztott fazon és szín segít, hogy kisebbnek tűnjön a feneked.

Persze csak akkor, ha ez a célod!

Egy farmerszoknya lehet csinosan visszafogott és szexin kihívó is, de az biztos, hogy idén érdemes egy próbát tenned vele – főleg a derékszabású darabokkal!

A kertésznadrágok is újszerű visszatérők, és jól rámutatnak arra, hogy a farmernek milyen nagy szerep jut az idei évben.

Ha kedveled a trendeket, akkor célszerű egy kertésznadrágot is beszerezned, mert ez megint egy olyan alapdarab, amit sokoldalúan tudsz viselni.

A szezon nagy slágere most akkor a legtrendibb, ha bőszárú vagy trapézos.

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató