Innen tudhatod, hogy rossz melltartót hordasz!

Fischer Anna
Írta: ,
Innen tudhatod, hogy rossz melltartót hordasz!

Az évek múlásának, a kilók váltakozásának és sportolási szokásainknak köszönhetően nem biztos, hogy a régi melltartóink még mindig ideálisak nekünk. Lássuk, hogyan tesztelhetjük, hogy jó-e még az eddigi méret, vagy ideje lenne újat, jobbat, kényelmesebbet keresni!

Szúr a merevítő

Ha azt érezzük, hogy a merevítőnk szúrja oldalt a bőrünket, az általában két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy kicsi a kosárméret, a másik pedig, hogy túlságosan elhasználódott már az anyag, és vagy kibolyhosodott, vagy rosszabb esetben akár ki is jött egy kicsit a merevítő.
Mindegyik esetben érdemes másik melltartót nézni magunknak, mert az ilyen darabok kényelmetlenek és akár veszélyesek is lehetnek!

Merevítő felcsúszik a mellre

A merevítőnek tökéletesen kell illeszkednie a mell alatt, ezért ha azt tapasztaljuk, hogy akár egy kis mozgás hatására is a merevítő sávja felcsúszik a mellünkre, akkor az egyértelműen azt mutatja, hogy túl kicsi melltartót választottunk.
Ha egy mérettel nagyobb kosaras darabot választanánk, akkor a melltartó máris tökéletesen illeszkedne. Nem utolsó sorban a látvány és a kényelem szempontjából is jobb hatást érnénk el!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!