Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak. Sajnos a régi, kockás kabátomat nem tartottam meg, pedig most milyen jó szolgálatot tehetne! Az idei szezonban minden divatos, ami kockás, négyzetrácsos, vagy akár csak arra emlékeztet. De hogyan hordd ezt az izgalmas mintát?

Még a legunalmasabb, leghétköznapibb szettet is bámulatosan izgalmassá teszi egy kockás kabát vagy blézer.

Remek választás számodra, ha te is előnyben részesíted a sötétebb, monokróm szetteket – ahogy a legtöbben az őszi, téli napokon.

Ezekben a hónapokban szívesebben viselünk feketét, barnát, szürkét, farmert, amivel alapvetően nincs nagy baj, de érdemes ezeket az összeállításokat is egy kicsit különlegessé tenni.

Erre kínálnak remek lehetőséget a kockás felsőruházatok!

Ha hasonló alapszínekből válogatod meg őket, mint amilyen az alap szetted, akkor garantáltan nem tudsz hibázni velük, de akár egy-egy új színt is csempészhetsz a segítségükkel a megjelenésedbe.

Így is biztos befutó lehetsz!

Mivel ennyire népszerű a kockás minta, mindenhova beférkőzött: az irodai, elegáns szettekben is abszolút megállja a helyét.

Idén érdemes lehet beszerezned egy kockás kosztümöt – akár szoknyával, akár nadrággal –, mert ezek az összeállítások trendi és magabiztos megjelenést biztosítanak neked.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!