Íme a bizonyíték, hogy sportolás közben is lehetsz szexi

Berényi Nóri
Írta: ,

Már nem azt az időt éljük, amikor a sportolás egyet jelentett a susogós nacival és bő pólóval. A nők manapság úgy öltöznek fel sportoláshoz, mintha egy nívós eseményre indulnának. Sportcipők hada árasztja el az üzleteket, a választék akkora, hogy szinte lehetetlen választani, szóval biztos, hogy minden nő szekrényében lapul minimum két pár. Más világ, mint akár tíz, húsz évvel ezelőtt, hiszen ma már akár őrülten szexi szettekben is tudod a testedet formálni.

A reggeli futáshoz Kép forrása: amazon.com

Ha nincs is kedved felkelni reggel és egyből a köröket róni, akkor egy jól összeállított sport szett biztosan motiválni fog ebben, amitől egyből magabiztosabbnak érzed majd magad.

Egy jó toppal és a hozzá illő passzos nacival például nem lehet mellé nyúlni és természetesen nem hiányozhat a kedvenc sportcipőd sem.

Ha sportmelltartóban nem érzed magad elég komfortosan, akkor vegyél fel rá egy pólót és máris indulhat a nap.

Lazán szexi Kép forrása: hellofashionblog.com

Nem mondjuk, hogy mindenkinek komfortérzetet nyújt a testhez simuló sport szett, de, ha nem érzed magad jól benne, akkor nem kell ragaszkodnod hozzá. Más összeállításban is lehetsz szexi.

Például egy nagyobb ülepű nadrágban. Ha szereted a lábaidat, különösképpen a vádlidat, akkor ne takargasd, szóval válassz háromnegyedes nadrágot. Ez a fazon egyébként ápol és eltakar, ráadásul jól hangsúlyozza az előnyös részeidet.

Tulajdonképpen bármilyen felsőt felvehetsz hozzá, de érdemes kicsit szűkebb fazont választanod, hogy ne legyen zsákhatású a szetted.