5+1 ruhadarab, amit mi imádunk, de a férfiak ki nem állhatnak rajtunk

Sándor Alexandra
Írta: ,
5+1 ruhadarab, amit mi imádunk, de a férfiak ki nem állhatnak rajtunk

Akár randira készülsz, akár lazítás a program, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket az apukádon és a tesódon kívül más hímnemű jobb, ha nem lát rajtad. Nyugi, nem kell az egész stílusodat megváltoztatnod, hogy bejöjj a pasiknak!

Akkor mi tetszik a pasiknak?

Ha muszáj általánosítani, simán ki merjük jelenteni: az egyszerű darabokat szeretik, amelyek megmutatják a személyiséged, az alakod és a stílusod. Ami a kiegészítőket illeti, célszerű csak a legszükségesebbekre szorítkozni.

A csilingelő karkötőhalmaz és a vállra lógó fülbevaló kifejezetten riasztóan szokott rájuk hatni. Bizonytalanság esetén bátran kérdezd meg egy fiú rokonod vagy haverod, mit gondol az adott cuccról.

De vásárolni ne vidd magaddal, ha nem akarod, hogy szegény unalmában elpusztuljon!

Nyári csizma

átmeneti időszakra igen, de nyárra semmilyen formában nem ajánlott hordanunk. Attól, hogy valami trendi, nem biztos, hogy értelme is van viselni.

Az elmúlt években divatba jött nyári csizmákat cseppet sem kedvelik a férfiak, hiszen nehéz elhinniük, hogy a nyári forróságban kényelmes viseletek lehetnek.

Hiába készülnek viszonylag szellőzős anyagból, a nyár és a csizma örök ellentétben fognak állni egymással, ezért népszerűségük várhatóan hamar leível.

Érthető a férfiak nemtetszése, elvégre ahogy télen sem hordunk ép ésszel szandált, úgy nyáron sem takargatjuk csizmával a lábunk szárát.

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!