Ilyen az alakodhoz illő ideális fürdőruha

Írta: ,

Olykor nehéz eligazodni a fürdőruhatrendekben, főleg az ügyben, hogy melyik testalkathoz milyen modell illik. Lássuk, mely fazonok kiknek állnak jól és kiknek kevésbé!

Fodrok

1/8 Fodrok

Idén hatalmas trendnek fognak számítani a fodros bikinik. Ezek a díszítések a fürdőruha alsó és felső részén is megjelenhetnek, de nem árt odafigyelni, valóban ki szeretnénk-e vele hangsúlyozni adott részeket.

Például ha csípőben szélesebbek, mellben pedig erősebbek vagyunk, inkább mellőzzük ezt a fazont, ugyanis a fodrok még inkább odavonzzák a tekintetet.

Magas derék

2/8 Magas derék

Pár éve már megjelentek a ’60-as éveket idéző magas derekú bikinik, és most mondhatni, reneszánszukat élik.

Sokak szerint nem valami nőies, viszont az biztos, hogy a felesleget szépen lenyomja a pocakunkról.

Elméletileg minden testalkaton jól mutat, de mindenesetre meg kell barátkoznunk még vele.

Játék a színekkel

3/8 Játék a színekkel

Az élénk színek időszakát éljük, nem kis örömünkre. Ezek a vidám fürdőruhák nemcsak fiatalossá és üdévé varázsolnak minket, de optikailag még slankíthatnak is, ha jól párosítjuk össze őket.

A teltebb nőknek az lenne a legideálisabb, ha olyat választanának, melynek alsó és felső része ugyanolyan színű, de már árnyalatban. Például ha szereted a pirosat, és csípőben szélesebb vagy, válaszd oda a sötétebb, míg a melltartó részére a világosabb árnyalatát!

Klasszikus fekete

4/8 Klasszikus fekete

Örök divat, nemcsak a hétköznapi viselet terén, de a fürdőruhatrendekben is.

Igazán elegáns és előkelő megjelenést kölcsönöz amellett, hogy vékonyítja az alakot.

Tökéletes választás minden alkatra, bár hozzá kell tenni, kiegészítők, vagy valamilyen díszítőelem nélkül meglehetősen unalmas tud lenni.

Kis mellűeknek

5/8 Kis mellűeknek

Sajnos nem mindenkit áldott meg nagyobb keblekkel az ég, de jó hír, hogy tudunk egy kicsit csalni színekkel, díszekkel.

Amennyiben kisebb a melled, fel kell hívnod rá valamivel a figyelmet: ezek lehetnek fodrok, flitterek, feltűnő minták, horgolt anyag, stb., a fő, hogy üssön el az alsótól, legyen különlegesebb, extrémebb!

Emellett érdemes olyat választani, amely beépített szivacsos melltartóval rendelkezik!

Karcsúsító trükkök Kép forrása: otto.hu

6/8 Karcsúsító trükkök

A molettebb hölgyeknél a fürdőruha vásárlás sokszor kész rémálom, mivel azt hiszik, nekik semmi sem áll jól. Pedig nagyot tévednek, ugyanis a kerekded idomokat még a javukra is fordíthatják!

Persze a kényesebb részeket háttérbe lehet szorítani, például ha széles a csípőd és a derekad, válassz olyan fazont, melynél két oldalt sötétebb – akár fekete- sávot találsz, így több centivel karcsúbb hatást kelthetsz! Inkább az egyrészes fürdőruhákat keresd, melyek eltakarják a pocakodat, és kerüld a nagy mintákat is!

Fiús, vékony alkatra

7/8 Fiús, vékony alkatra

Bizony-bizony, a vékony, fiús alkatú nőknek is meggyűlhet a baja a fürdőruhákkal! A kicsi mell, a túl keskeny csípő és a lapos popsi látványa nem feltétlenül kelt extra nőies benyomást, ezért ekkor érdemes kerekíteni bizonyos részeket.

A francia bugyis és a nyakban kötős fazonok kifejezetten jól állnak nekik, míg az egyrészes kiviteleket inkább kerüljék!

Alacsonyaknak

8/8 Alacsonyaknak

Azok, akik alacsonyabbak, és lábaik rövidek, sokat segíthetnek azzal, ha vékony oldalpántos, vagy oldalt megkötős bugyit választanak, mivel ezek optikailag nyújtják az alakot!

Jól állnának még a magas combkivágású, valamint a függőleges csíkozású fazonok is, de arra ügyelj, ha magad köré szeretnél egy kendőt tekerni, az mindenképp rövid legyen, ne súrolja a földet, mert azzal csak még jobban összezsugorítanád magad!