Így viselheted nőiesen a szaggatott farmerodat!

Cseh Éva
Írta: ,

Tény, hogy a szakadt farmer most nagy divat, de tudni kell viselni. Az, hogy egy merész, szaggatott vagy kirojtozott ruhadarabot szerzel be, az önmagában nem jelenti azt, hogy máris szuper divatos vagy. Sajnos, ha nem megfelelő ruhadarabokkal viseled, pont az ellenkező hatást éred el. De hogyan is lehetsz egyszerre trendi és nőies ebben a ruhadarabban? Nézzünk egy kis útmutatót hozzá.

Amit inkább felejts el

Legyen a farmerod nőcis, szűk, skinny fazonú, vagy éppen egy lazább boyfriend darab, biztos, hogy a túlságosan bő pulcsikkal nem fog jól mutatni. Mindkettő elég hanyag stílust képvisel, így könnyen meglehet, hogy az összhatás slampos lesz.

Túl hosszú felsővel vagy tunikával sem az igazi, ezeket is jobb kihagyni, és inkább cicanadrággal vagy harisnyával társítani őket. Bő szabású farmerrel felvéve biztos, hogy még szélesíteni is fognak téged.

Ami a lábbeliket illeti, a gumicsizma és a túrabakancs sem mutat igazán nőiesen ezekkel a darabokkal. Ha mégis ilyen szettet álmodtál meg magadnak, válassz egy szűkebb farmert és egy karcsúbb vonalú gumicsizmát.

Szexi topokkal a legmenőbb

A topok többsége jól mutathat egy szakadt, szűk, de még egy bővebb fazonú farmerral is, legyen szó basic, mintás vagy alkalmibb felsőkről. Ha szépek a vállaid és a karodat sem szoktad takargatni, akkor ez az alternatíva neked szól.

Az ősz beköszöntével pedig jól kombinálható bőrdzsekivel, stílusos blézerrel vagy egy szűk zakóval. De ha biztonságból egy menő farmerdzsekit is a derekadra kötsz, biztos lehetsz benne, hogy szuper stílusos lesz az összhatás.

Ezekhez az összeállításokhoz a magassarkú cipők és szandálok passzolnak igazán, de a vagányabbak bakanccsal is párosíthatod.