Így viseld változatosan a fehér inged

Írta: ,

Te is csak állásinterjúk és elegánsabb rendezvények alkalmával veszed elő a fehér inged? Pedig nem is hinnéd, milyen multifunkcionális darabról van szó! A fehér szín egyébként is a nyári szettek alapja, úgyhogy most megmutatjuk, hogyan is érdemes variálni az eddig méltatlanul mellőzött inget!

All white Kép forrása: farfetchtumblr.com

1/5 All white

Ahogy az all black outfiteket is imádjuk, ugyanúgy meg vagyunk őrülve a teljesen fehér szettekért, főleg nyáron, amikor a barnább bőrön szinte világít ez a szín.

A szetted darabjainak összeválogatásánál figyelj arra, hogy az árnyalatok ne üssék egymást – a rikító fehér mellett a törtfehér árnyalat nem mutat túl jól.

Kiegészítők terén viszont légy bátor, és dobd fel egy-két élénk színnel a szetted!

Gombold újra farmerrel Kép forrása: natalie-dressed.com

2/5 Gombold újra farmerrel

Ha egy igazi casual lookra vágysz, akkor a kedvenc nadrágoddal vagy shortoddal vedd fel a laza fehér inged, gombold be teljesen, és ha hűvösebb van, dobj fel rá egy feltűrt ujjú farmerdzsekit.

Így egyszerre lehetsz sportos és elegáns, ráadásul ezt a szettet gyorsan feldobhatod egy statement nyaklánccal vagy egy csinos magassarkúval.

Vállvillantás Kép forrása: thefoxandshe.com

3/5 Vállvillantás

Oké, ez nem a klasszikus ing fazon, de az idei tavaszi-nyári szezon legnagyobb trendje a vállvillantós felső, ami funkcióját tekintve megegyezik gombolós társával, hiszen abszolút elegáns és szuperül variálható.

Szűk farmerrel vagy ceruzaszoknyával mutat a legjobban, és ugyanolyan jól működik saruval, mint magassarkúval.

Mivel ezek a darabok legtöbbször lengék, jól állnak hozzájuk a bohém, fesztiválos kiegészítők, de anyagában is nagy a választék – nekünk most éppen a csipke a kedvencünk!

Oversized Kép forrása: glamradar.com

4/5 Oversized

A fehér ingeket sem kerüli el az oversized őrület! Ha lazább szetthez van hangulatod, egy bővebb inget válassz, amit akár hetykén félregombolva, lazán betűrve és az ujjait felhajtva is viselhetsz.

Annak érdekében, hogy ne tűnjön túl szedett-vedettnek a szetted, alulra ilyenkor ne válassz nagyon laza darabokat!

Ha extrán oversized az inged, akkor akár ruhaként is hordhatod egy övvel és magassarkúval – persze azért egy szakadt farmersortot nem árt alávenned!

Kösd fel! Kép forrása: popsugar.com

5/5 Kösd fel!

Egy lazább fazonú ingből egy mozdulattal crop inget alakíthatsz, ha megkötöd a köldököd magasságában.

Azért egy crop topot nem árt alávenni, de fesztiválon elég egy fürdőruha felső is!

Szűkebb szoknyával, farmernadrággal és shorttal is ütős, kiegészítők tekintetében pedig a hosszú nyakláncokat ajánljuk.