Így viseld stílusosan a trópusi mintát

Style&Blog
Írta: ,

Az idei év legtrendibb mintáit bemutató cikkünkben már olvashattatok a varázslatos trópusi trendről, ma pedig egy igazán nyárias outfit bejegyzéssel készültünk, melyben megmutatjuk, hogyan építhetitek be a trópusi hangulatot hétköznapi összeállításaitokba.


Szívből örülünk, hogy a forró nyári hangulatot idéző, egzotikus virágokkal, pálmalevelekkel és egyéb burjánzó dzsungelnövénnyel díszített ruhák és kiegészítők újra virágkorukat élik. Ezek a vibráló darabok ugyanis a legunalmasabb hétköznapokat is képesek feldobni, ráadásul a közhiedelemmel ellentétben nagyon jól kombinálhatóak. Egy könnyed, A-vonalú, trópusi mintás nyári ruha önmagában is öltöztet, ráadásul magassarkú szandállal, kényelmes saruval és tornacipővel is jól működik. Hűvösebb nyári estéken akár egy (mű)bőr dzsekit is a derekatok köré csavarhattok, a trópusi minta remekül mutat ugyanis egy fekete vagy nude biker kabáttal. Ha pedig egy mintás felsőre vagy nadrágra esik a választásotok, mindenképpen egyszínű, letisztult ruhákkal és visszafogott kiegészítőkkel viseljétek kedvenceteket.

Tipp: Ha bizonytalanok vagytok a színek kombinálásában, érdemes egyetlen élénk árnyalatot kiválasztani a ruha tarka színvilágából, és ehhez igazítani a cipőtöket vagy táskátokat. A „vagy” kifejezésen van a hangsúly, egyforma árnyalatú cipőt és táskát napjainkban ugyanis nem dívik viselni. A túlságosan erőltetett, úgynevezett matchy–matchy összhatást könnyedén elkerülhetitek, ha egyetlen kiegészítőtök élénk árnyalatú csupán, a többi pedig fekete, nude, fehér, esetleg arany színben pompázik.

Legyen szép hétvégétek! :)
Mesi, Style and Blog

OUTFIT

Trópusi mintás ruha – LINA FABRO (megvásárolható ITT)

Borítéktáska – Olasztaska.hu (megvásárolható ITT)

Magassarkú szandál – ZARA (régi, de hasonló ITT)

Napszemüveg – RAY-BAN

Karkötők – EBAY (hasonló ITT)

Fülbevaló – ZARA