Így viseld a maxiruhát, hogy tökéletesen mutasson

Zabolai Margit
Írta: ,

A maxiruha a nyár slágere, de amilyen remek választás, olyan esetlenül is mutathat, ha nem az alkatodnak megfelelően választasz. Tippjeink segíthetnek, hogy a maxiruha ne egy darab zsákként lógjon rajtad, hanem tényleg csinos, elegáns, légies benyomást keltsen.

A maxiruha igazán a magas, és vékonyabb lányoknak áll tökéletesen, ők mindenféle megkötés nélkül, bátran viselhetik, és a szezon összes trendjét kipróbálhatják.

Ha te nem a nádszálkarcsú, hosszú lábú lányok táborát erősíted, természetesen akkor sincs okod az elkeseredésre, de érdemes a gondosan kiválasztott maxi szoknyádhoz egy magas sarkú lábbelit keresned, ami picit megnyújtja az alakodat.

Arra vigyázz, hogy a ruha így is leérjen a földig, ne a bokádnál érjen véget, mert azzal elvágja a lábaidat, és csak még jobban összenyom.

Érdemes tehát akkor a megfelelő ruha keresésére indulni, amikor a cipőd már megvan, és azzal együtt tudod felpróbálni a kiszemelt darabot.

A legtöbb maxi ruha mell alatt kicsit húzott, ez pedig jó választás azoknak is, akik kicsit teltebbek, gömbölyűbbek.

Ha egy kis pocakot is el szeretnél rejteni, akkor válassz olyan maxiruhát, aminek a mell alatti részén egy vastagabb szalag fut körbe - ez szépen kiemeli a dekoltázst és eltakarja a pocakot.

Molettebb lányoknak hálás választás lesz a több rétegű, áttetsző maxi ruha is, ami a szezonban egyébként is nagy kedvenc.

Ha a melleid kicsik, akkor viszont érdemes a mell alatt ráncolt, vagy csak egy vékony csíkkal szűkebbre fogott ruhát választani, mert ez a dekoltázsrészt is kicsit teltebbnek mutatja.

Ha nagy a feneked vagy széles a csípőd, keress olyan ruhákat, amelyek egyszínűek, de a közepükön minta fut végig. A folk stílusú, virágmintás darabok most nagyon trendinek számítanak, biztosan nem lesz nehéz ilyenre akadnod a boltok kínálatában.