Így válassz fürdőruhát az alakod szerint – Szögletes alkat

Stumpf Bea
Írta: ,

Minden alkatra meg lehet találni a legtökéletesebb fürdőruhát, csak néhány apró részletre kell odafigyelni! Fürdőruha választó sorozatunkban most a szögletes alkatú lányoknak mutatunk pár tippet Győri Bernadett, a Bernice Fashion divattervezőjének segítségével! 

Hangsúlyos minták

A szögletes vagy más néven téglalap alkat sajátossága, hogy a vállak, a mellrész, a derék és a csípő nagyjából egy vonalban van, így ennél az alkatnál a nőies vonalak kidomborítása a cél. 

A nagy mintás fürdőruhák egyébként is nagyon menőnek számítanak szinte minden évben, egy szögletes alkaton viszont még előnyösebben mutatnak, hiszen szépen hangsúlyozzák a formákat – optikailag megnövelhetik a mellrészt és a csípő vonalát is. 

Hagyatkozz nyugodtan az optikai csalásra, egy-két kósza vonal vagy minta teljesen megváltoztatja majd az alakod!

Képek forrása: 1234

Fodrok, díszek

Győri Bernadett, a Bernice Fashion divattervezője szerint a díszített, fodros vagy rojtos fürdőruhák nagyon előnyösek a szögletes alkatú hölgyeknek is, hiszen ezek nőiesebbé, izgalmasabbá varázsolják az egész megjelenést.

Tipp: Felülre ne válassz csőtopot, hiszen ez csak még jobban szélesíti a felsőtested, inkább a pántos, fodros, rojtos fazonok közül válogass!

Képek forrása: 1234