Így újítottuk meg Dórit! - Divatikon a hétköznapokban

bien.hu
Írta: ,

Oldalunk megújulása nem csak rólunk szól, hiszen Benneteket is szerettünk volna bevonni a nagy átalakulásba. Az ANTRÉ Fashionnel közösen ezért nyereményjátékot indítottunk, hogy új külsővel örvendeztessük meg egyik szerencsés olvasónkat.

A résztvevőknek a játék során, az oldalon véletlenszerűen előtűnő divat ikonokat kellett megtalálniuk, amelyre rákattintva automatikusan bekerültek egy képzeletbeli kalapba, így esélyük nyílt megnyerni az átváltoztatást az ANTRÉ Fashion jóvoltából.

A két hét alatt közel 4500-an próbáltatok szerencsét, végül Lerner Dóra volt az, aki igazi fotómodellként állhatott a kamerák elé, vadonatúj ruháiban, professzionális sminkkel és frizurával.

Dóri elmondta nekünk, hogy nemrég sikerült leadnia több mint 10 kilót, amelynek köszönhetően sokkal jobban érzi magát bőrében, viszont kicsit bizonytalan abban, hogy alkata szerint mely ruhadarabok a legmegfelelőbbek számára.

A tökéletes outfit megálmodásáért és a stílus kialakításáért Anka, az ANTRÉ Fashion tervezője felelt. „Könnyű dolgunk volt Dórival, mert nagyszerű személyiség. Az átalakítás során két irányvonalat választottunk; elsőként egy laza, sportos szettel hangsúlyoztuk a Dóriban rejlő vagány csajt, a második összeállítással pedig a nőiesebb oldalát akartuk megmutatni, egy egyedi, geometrikus felsőrésszel, leggings-szel, valamint a ruhákhoz passzoló ékszerekkel kombinálva. 

A Dórin is látható ANTRÉ öltözeteket olyan nőknek ajánljuk, akiknek a nyüzsgő mindennapokban szükségük van kényelmes, mégis különleges darabokra. 

Az öltözékek mellett új frizurával és sminkkel is megleptük nyertesünket, a végeredményt pedig Szeidl Marian fotóművész örökítette meg.

Rengeteg jó tanácsot kaptam a szakemberektől a külsőmet illetően, amit nem csak a fotózáson, de a hétköznapok során is hasznosítani tudok, ezért külön szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb!” – mesélte Dóri.

Galéria / Nyertesünk, Dóri: divatikon a hétköznapokban
Nyertesünk, Dóri: divatikon a hétköznapokban Megnézem
a galériát!

Ruha: ANTRÉ Fashion
Smink: Nikoletti Sára
Frizura: Gáspár Dávid
Fotós: Szeidl Marian