Így találd meg a fejformádhoz illő sapkát vagy kalapot

Írta: ,

Aki nem szeret sapkát vagy kalapot hordani, az csakis azért érezhet így, mert még nem talált rá a hozzá legjobban illő fazonra. Összeállításunk segít kiválasztani, milyen fejfedő illik legjobban az arcformádhoz és a megjelenésedhez, így végre te is stílusos kiegészítőt, és nem frizuragyilkos textildarabokat látsz majd a sapkákban és kalapokban.

Hosszúkás arcforma

Ha az arcod hosszúkás, szerencsés helyzetben vagy, mert szinte mindenféle kalap és sapka jól áll, kivéve azok a merevített fazonok, amelyek hosszúkásak, felfelé emelkednek, mert ezek tovább nyújtják az arcodat.
A gömbölyű kialakítású kalapok és a fejre simuló sapkák azonban egyaránt jól állnak, akár kis, akár széles karimájuk van.
1 - Accessorize, 5 300 Ft.
2 - Esprit, 7 700 Ft.

Széles homlok

Ha széles a homlokod, kerüld a fejbe húzható, keskeny karimájú kalapokat, illetve azokat a sapkákat, amelyek mélyen, a homlokod közepéig érnek.
A simléderes fazonok előnyösek lehetnek, ahogyan a füles változatok is, amelyek a homlokodat két oldalról takarják, a fölső részt viszont szabadon hagyják, így optikailag magasabbnak, és kevésbé szélesnek mutatják azt.
1 - Mango, 8 995 Ft.

2 - Esprit, 10 770 Ft.
3 - Accessorize, 7 790 Ft.