Így szúrd ki azonnal, mi állna jól neked! Ilyen ruhafazon illik leginkább a testalkatodhoz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nem lehet mindenki egyforma, légy büszke arra az alkatra, amivel megáldott a sors! Még ha nem is vagy mindennel elégedett magadon, csupán meg kell találnod a hozzád illő ruhadarabokat. Nem árt tisztában lenned azzal, mi az, ami karcsúsít és mi az, ami valóban előnyösen áll rajtad. Ha bizonytalan vagy benne, mitől lehetnél még csinosabb, olvasd el cikkünket!

Körte alkat Kép forrása: zimbio.com

Ha a csípőd szélesebb, mint a vállad, a feneked pedig kerekded, akkor körte alkatod van.

Öltözködéskor arra kell ügyelned, hogy kiemeld a derekadat, hangsúlyozd a karjaidat, a válladat és a felsőtestedet. Jól állnak neked a hátul hosszabbodó, combodat kiemelő szoknyák, az A-vonalúak vagy éppen a tulipánszoknyák.

Emellett érdemes széles nyakkivágású felsőket hordanod, a csípőd fölött véget érő dzsekiket, a fodros és a váll nélküli ruhákat választanod. A világos színű felső és szűk szárú sötét nadrág párosítás is mindig nyerő.

Körte alkatú hírességek: Kim Kardashian, Eva Mendes, Jennifer Love-Hewitt és Katherine Heigl.

Ék alkat Kép forrása: dailymail.co.uk

Az ék alkat tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy fordított háromszög: széles mellkas és vállhoz keskeny derék és csípő társul.

Ha te is ilyen alkat vagy, akkor öltözködéskor arra kell ügyelned, hogy próbálj lágyítani a felsőtesteden és helyezd a hangsúlyt a lábaidra.

Remek választás lehet számodra egy magasított derekú nadrág/szoknya vagy egy élénk színű ruha.

Jól állnak neked a pánt nélküli felsők, a feltűnő övek és a nagyobb, díszesebb nyakláncok, de érdemes body-t is hordanod.

Ék alkatú hírességek: Naomi Campbell, Demi Moore, Renee Zellweger, Audrina Patridge és Teri Hatcher.