Így öltözz az esős napokon - Tökéletes kiegészítők arra az esetre, ha leszakad az ég

Balatoni Dóra
Írta: ,

Az időjárás könnyen megtréfálhat bennünket, különösen nyáron. Reggel hiába indulunk el dolgozni egy laza, könnyű ruhában, ha délutánra leszakad az ég. Érdemes ezzel számolni és figyelni az előrejelzést. Ha nem akarunk bőrig ázni, és aznapra esőt jósolnak, mindenképp vigyünk magunkkal néhány praktikus kiegészítőt. Szerencsére számos olyan darabot választhatunk, amely amellett, hogy megvéd bennünket a kedvezőtlen időjárástól, még trendi is. Nézzük, melyek ezek!

Ballonkabát Kép forrása: camilacoelho.com

Szerencsére a ballonkabát kortalan, csupán egy trendi darabot kell választanunk és igazán stílusosak leszünk benne.

Bár kabátokat többnyire a hűvösebb évszakokban hordunk, ez az a ruházat, amit akár nyáron, az esős napokon is bátran felvehetünk.

A karcsúsított, térd fölött végződő ballonkabátok a kedvenceink, de ha te inkább fiúsabbat hordanál, válaszd bátran a hosszabb, bővebb verziót!

Egy semleges színű darabhoz bármilyen ruha és cipő illik.

Gumicsizma Kép forrása: lookastic.com

Nincs is annál rosszabb, mint szakadó eső után érezni az átázott cipőt és a nedves zoknit.

Igazán kellemetlen, és akár könnyen megfázáshoz is vezethet.

Ha biztos megoldásra vágysz, olyan lábbelire, amely biztosan vízálló, akkor válassz egy gumicsizmát!

Lehet, hogy pár éve még nevettél volna ezen, hiszen a gumicsizmáról többnyire a vidéki élet szépségei jutnak eszünkbe, ám azóta igazán trendi darabnak, utcai viseletnek számítanak.

Ha ódzkodsz a fekete színtől és inkább egy kis vidámságot csempésznél a mindennapokba, válassz egy színes vagy virágos csizmát.