Így készíts magadnak strandtáskát - 6 fazon, amit könnyű megvarrni

Bodnár Alexa
Írta: ,

Egy klassz strandtáska alapismérve, hogy strapabíró, nagy, sokat lehet bele pakolni és emellett még egyedi is. Ha szeretnél egy hasonló strandtáskát a nyárra, akár magadnak is készíthetsz egyet. Mutatunk néhány csináld magad táskavariációt, melyeket te is megcsinálhatsz, még kevesebb kézügyességgel is.

Minimális varrástudással Kép forrása: radianthomestudio.com

Igazán egyedi kettő az egyben táskát varrhatsz magadnak, ha választasz két érdekes mintás anyagot, majd mindkettőből kiszabsz két alapot a táskádnak: ennek úgy kell kinéznie, mint egy rövid szárú T betűnek, melyben a szár adja majd a táska alját.

A táska úgy készül, hogy két különböző mintás T alakot egybevarrsz, majd ezt megismétled, hogy két T alakod legyen, majd ezeket egymással összeillesztve varrod meg úgy, hogy a szárak fedjék egymást.

Vékonyabb kötélből készíthetsz fület a táskádnak, melyet könnyedén kifordíthatsz, ha a másik mintás részét használnád.

A kényelem szerelmeseinek Kép forrása: onelittleproject.com

Egy törölközőt is átalakíthatsz strandtáskává, ehhez csupán ki kell szabnod egy ugyanakkora textildarabot, mint a törölköződ, és rávarrni a túloldalára.

Ha igazán kényelmes táskává alakítható strandtörölközőt szeretnél magadnak, akkor a két rész közé egy párnát is belülre varrhatsz a törölköző egyik végébe.

Szegélyekkel pluszban díszítheted és zsebekkel praktikusabbá teheted a törölköző-táskát, amelyet tépőzárral és fülekkel kell felszerelned.

Éppen annyi holmit bele is tudsz pakolni, amennyire szükséged lehet a strandon.