Így hordd januárban is a pirosat anélkül, hogy túl ünnepélyes lennél

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így hordd januárban is a pirosat anélkül, hogy túl ünnepélyes lennél

A piros örökre megmarad nekünk a divatban: csábító, feltűnő, élénk és mindenekelőtt hihetetlenül nőies. Az ünnepek alatt sokan viselik ezt a magasztos árnyalatot, ám nem kell félretenned akkor sem, ha elmúlik a karácsony. A piros ugyanis nem minden esetben ünnepélyes – csak próbáld ki ezeket a szetteket!

A vörös kabátokkal nem lehet melléfogni, bár néhány dologra érdemes figyelned, ha nem akarsz túlságosan ünnepélyesnek tűnni.

Ilyen a színválaszték: az erős, szinte rikító vörösek mindig alkalmibb hatást keltenek, mint a kissé narancsos, vagy éppen rozsdavörösre hajazó árnyalatok. Persze, a pirossal sincsen semmi gond, ha azt szeretnéd, nyugodtan viselheted.

Ebben az esetben inkább az öltözéked többi részét kell hétköznapibbá tenned a cél érdekében.

Egy farmer tökéletesen megtöri az ünnepi hatást, vagy a fazont illetően megpróbálkozhatsz a manapság olyan divatos pufi dzsekikkel, amik eleve sportosabb megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek.

A legkevésbé sem kelt ünnepélyes hatást a piros akkor, ha különféle kiegészítőkön viseled.

Ilyenkor inkább vidám, élénk megjelenést kölcsönöz neked, hiszen egy piros, bojtos sapkáról senkinek sem az jut eszébe, hogy mindjárt itt a karácsony.

Természetesen nem csak a sapkákban gondolkozhatsz, ott vannak még a hosszú sálak, kesztyűk, esetleg az órák, táskák is szóba jöhetnek.

A piros csizmával sem feltétlenül lesz alkalmi a viseleted, de érdemes rá figyelned, hogy inkább kényelmesebb, sportosabb fazonokat válassz, ne pedig tűsarkút és combcsizmát, mert azzal egészen más hatást érhetsz el.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!