Így hordd januárban is a pirosat anélkül, hogy túl ünnepélyes lennél

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így hordd januárban is a pirosat anélkül, hogy túl ünnepélyes lennél

A piros örökre megmarad nekünk a divatban: csábító, feltűnő, élénk és mindenekelőtt hihetetlenül nőies. Az ünnepek alatt sokan viselik ezt a magasztos árnyalatot, ám nem kell félretenned akkor sem, ha elmúlik a karácsony. A piros ugyanis nem minden esetben ünnepélyes – csak próbáld ki ezeket a szetteket!

A vörös kabátokkal nem lehet melléfogni, bár néhány dologra érdemes figyelned, ha nem akarsz túlságosan ünnepélyesnek tűnni.

Ilyen a színválaszték: az erős, szinte rikító vörösek mindig alkalmibb hatást keltenek, mint a kissé narancsos, vagy éppen rozsdavörösre hajazó árnyalatok. Persze, a pirossal sincsen semmi gond, ha azt szeretnéd, nyugodtan viselheted.

Ebben az esetben inkább az öltözéked többi részét kell hétköznapibbá tenned a cél érdekében.

Egy farmer tökéletesen megtöri az ünnepi hatást, vagy a fazont illetően megpróbálkozhatsz a manapság olyan divatos pufi dzsekikkel, amik eleve sportosabb megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek.

A legkevésbé sem kelt ünnepélyes hatást a piros akkor, ha különféle kiegészítőkön viseled.

Ilyenkor inkább vidám, élénk megjelenést kölcsönöz neked, hiszen egy piros, bojtos sapkáról senkinek sem az jut eszébe, hogy mindjárt itt a karácsony.

Természetesen nem csak a sapkákban gondolkozhatsz, ott vannak még a hosszú sálak, kesztyűk, esetleg az órák, táskák is szóba jöhetnek.

A piros csizmával sem feltétlenül lesz alkalmi a viseleted, de érdemes rá figyelned, hogy inkább kényelmesebb, sportosabb fazonokat válassz, ne pedig tűsarkút és combcsizmát, mert azzal egészen más hatást érhetsz el.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!