Így hordd idén ősszel a kalapot: 7 ihletadó outfit a hűvösebb napokra

Zabolai Margit
Írta: ,

Kevés olyan ruhadarab van, ami annyit hozzátesz a megjelenésedhez, mint egy kalap. A legalapabb összeállításból is fashion show kompatibilis outfit lehet egy mozdulattal, ráadásul az éppen nem együttműködő hajat is elrejtheted vele. Nem véletlen, hogy ősszel ez az egyik kedvenc kiegészítőnk, utána is néztünk, 2017-ben hogy érdemes hordani. Vigyázat, veszélyesen inspiráló képek következnek!

Sportos oversize Kép forrása: glamradar.com

A nagy karimájú kalapok mellett idén biztosan divatban lesznek a fedorák is, amik nagyon stílusosan mutatnak egy laza, mégis átgondolt, sportos szettel.

Az oversize kötött pulcsi kényelmes, melengető és trendi választás az őszi napokra, a sportcipő szép kontrasztot alkot a kalappal, és a monokróm színösszeállítás még átgondoltabbá teszi az egész megjelenést.

Férfias darabok Kép forrása: facebook.com

A férfiasabb vonalvezetésű darabok is nagy kedvencek lesznek idén ősszel, ami azért jó hír, mert ezekhez remekül illenek a vagány, boyfriend fazonú farmerek és a bő, kényelmes, könnyű anyagú pulcsik, amik nem csak az egyik kedvenc őszi stílusunkba passzolnak, de nagyon kényelmesek is.

A kicsit rockos hangulatú kiegészítők, ékszerek teszik nőiesebbé a szettet, és ha még tovább erősítenéd ezt a vonalat, akkor magas sarkú bokacsizmát is húzhatsz hozzá.