Így hordd (és így ne) az őszi ballonkabátodat!

Style&Blog
Írta: ,

Legutóbbi írásunkban a 2016/17-es szezon legtrendibb kabátjait és dzsekijeit mutattuk meg Nektek, ma pedig egy, a cikkben is említett nagy szerelmünk, a klasszikus trench viselésének szabályait gyűjtöttük össze. Egyszerűen imádjuk ezt a fazont, hiszen igazán sokoldalú, remekül kombinálható alapdarab, mely a hozzá választott ruháktól és kiegészítőktől függően szuper nőcis tud lenni, ugyanakkor sportosabb összeállításokban is remekül megállja a helyét. Tökéletes rohanós hétköznapokra, de elegánsabb irodai lookokba is könnyedén beépíthető. Nézzétek csak, mutatjuk, milyen sokféleképpen kombinálható egy egyszerű ballonkabát! :)

HÉTKÖZNAPI ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Egy laza boyfriend farmerrel, basic pólóval vagy klasszikus kötött pulcsival kombinálva egyszerű, de nagyszerű hétköznapi viseletet varázsolhatunk kedvenc ballonkabátunkból. Ha letisztultabb, semleges színű alapdarabot választunk, érdemes lehet egy különleges kiegészítővel: csillogó ékszerrel, vagány cipővel vagy élénk színű táskával fűszerezni összeállításunkat.

IRODAI LOOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A klasszikus trench tulajdonképpen minden alkalomhoz illik, igazi univerzális darab. Tökéletesen harmonizál a szigorúbb irodai dress code-ok által megkövetelt alapdarabokkal: a fehér blúzzal, fekete nadrággal, szövetnadrágokkal, midi szoknyákkal és ruhákkal. Elegáns munkahelyi viselet, de felkaphatjuk egy állásinterjúra vagy vizsgára indulva is. Ha akarjuk, kifinomult és visszafogott, igazi jolly joker.