Így hordd a strandkendőt! - 5 izgalmas megoldás

Boros Mariann
Írta: ,

Ha már beszerezted a tökéletes bikinit az idei szezonra, itt az ideje választani hozzá egy csinos strandkendőt is, melynek megkötési módjait variálva a strandon is igazán stílusos lehetsz. Percek alatt kreálhatsz belőle felsőt, szoknyát vagy akár dögös maxiruhaként is viselheted – megmutatjuk, hogyan.

Aszimmetrikus lenge Kép forrása: Scarf.yournextshoes.com

Kétségtelenül ez a legegyszerűbb, mégis matatós megkötési mód, melyet színtől, mintától és mérettől függetlenül bármilyen kendővel alkalmazhatsz. 

Annyi a dolgod csupán, hogy körbetekered a derekadon vagy lejjebb, a csípődön a kendőt, és megcsomózod.

A fenekedet eltakarja, mégis sokat sejtet, tökéletes választás így magadra kapnod a kendőt, ha például el akarsz ugrani a büfébe, de feszélyezve érzed magad egy szál bikiniben vagy fürdőruhában.

Vagány hajbavaló Kép forrása: Laurenslyst.com

Nem épp tipikus formája a strandkendő viselésének, ez a turbánszerűen a fejre kötött megoldás, mindenesetre nagyszerűen mutat, pláne a színben harmonizáló bikinivel.

Jó választás, ha arcodat vagy hajadat szeretnéd óvni a napsugárzástól, vagy épp rakoncátlan tincseidet akarod hátrafogni vele, ugyanakkor, ha jó nedvszívó a kendő, törölköző gyanánt is bevetheted.

Hajtsd ketté, majd elöl, a homlokodra simítva engedd hátra, és lazán kösd meg. Ha nem érzed elég biztosnak, hullámcsattal rögzítheted