Így érdemes tavaszi kapszula-gardróbot készítened

Bodnár Alexa
Írta: ,
Így érdemes tavaszi kapszula-gardróbot készítened

Korábban már írtunk arról, mit is jelent pontosan a kapszula-gardrób, és hogyan érdemes belefogni egy ilyen ruhatár összeállításába. Most, hogy itt van a jó idő, mutatunk néhány tavaszi kapszula-gardróbot, hogy legyen miből inspirálódni.

Ügyelj a kiegészítőkre! Kép forrása: livelovesara.com

Egy jó kapszula-gardrób esetében fontos, hogy olyan kiegészítőket válassz, amelyek nem teszik tönkre a minimalista alapkoncepciót, tehát amelyek könnyen párosíthatók a ruhatárad alapdarabjaival.

A táskák, cipők, dzsekik esetében kell mindenképpen olyanokat választanod, amelyek jól megférnek a gardrób többi elemével.

Ahogy ennél a gardróbnál is látod, egy szürke sál, egy hétköznapi és egy esti táska, egy tornacipő, egy bokacsizma, és egy belebújós papucscipő a melegebb napokra tökéletesen egészítik ki a fekete, fehér, farmer és néhány tavaszi trendszínnel – mint a pasztellrózsaszín – operáló kapszula-gardróbot.

Alapszínek a ruhák esetében Kép forrása: little-nostalgia.com

Egy tökéletes tavaszi kapszula-gardróbhoz először az alapdarabokat kell beszerezned: ezekkel akkor jársz jól, ha szürke, fehér, fekete és farmer színekből állítod őket össze, hiszen ezek tökéletesen kombinálhatók bármivel.

Természetesen mivel jön a tavasz, a színekről sem kell elfeledkezned: a cipők, sálak, táskák és egyéb kiegészítők legyenek minél színesebbek, hangsúlyosabbak, hogy feldobják a szetteket.

Ha megvannak az alapdarabok, 1-1 színes felsőt és szoknyát is érdemes beszerezned, hiszen ennyi már bőven elég ahhoz, hogy az alapdarabjaiddal számos módon kombináld őket.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv