Így alakítsd át a gardróbod a tél előtt – öt alapdarab, amit be kell szerezned

Stumpf Bea
Írta: ,

Lassan itt a tél, így nem csak lélekben, de a ruhatáraddal is fel kell készülnöd a hideg hónapokra. Okosan teszed, ha előre megveszel néhány olyan alapdarabot, amiket ha ügyesen variálsz, akkor változatosan, divatosan és évszaknak megfelelően viselhetsz. Lássuk, mikre lesz szükséged mindenképpen!

Szőr, szőr, szőr Kép forrása: frenchcourtesy.com

A szőrme kabátok és a szőrös sálak nagyon jól melegítenek télen és amellett, hogy praktikusak, még divatosak is. Jól jársz, ha a télikabátodhoz beszerzel egy szőrme mellényt vagy egy szőrme sálat, hiszen ezek jó plusz rétegek a kabát alatt.

Ha szőrmekabát mellett döntesz, akkor azt javasoljuk, hogy vékonyabbat válassz, hiszen a réteges öltözködéskor jobb, ha egyik réteged sem túl vastag.

Tipp: A szőrmekabátot ne viseld nedves, esős időben, mert tönkreteheted a külső részeket, ilyenkor inkább vízhatlan anyagokat viselj!

Egy poncsó vagy egy pokrócszerű nagy sál a legjobb barátod lehet a hűvösebb hónapokban. Egyrészt nagyon változatosan tudod őket viselni, másrészt pedig szuper jól melegítenek.

A legjobb, ha van egy világosabb és egy sötétebb, esetleg mintás sálad, amiket váltogathatsz, hiszen a téli hónapokban a kabáton kívül csak kevés ruhadarab látszik rajtad, ezzel legalább feldobhatod az outfited.

Ha egy kicsit enyhébb az idő, akkor egy bőrkabát + poncsó kombináció is megteszi!