Idén télen a piros a legnagyobb divatszín! - Inspiráló szettek

Írta: ,

Az idei szezonban minden divatos, ami piros, bátran mondhatjuk, hogy 2017 őszi, téli divatszíne is ez az árnyalat. A kifutókon tetőtől-talpig pirosba öltöztek a modellek sőt, a pirosat rózsaszínnel is kombinálták a tervezők. Most megmutatjuk, hogyan építheted be ezt az élénk színt a ruhatáradba!

Csak a piros Kép forrása: fashionista.com

1/6 Csak a piros

Az előrejelzések szerint ez a szett tökéletes választás lesz a 2018-as tavaszra, amikor már kellően meleg lesz az idő. De addig is elleshetsz belőle néhány ötletet!

Igaz, hogy már messze nem alapkövetelmény, most úgy tűnik, ismét trendi összeegyeztetni a táska és a csizma színét – ez bármilyen stílusban és öltözékkel párosítva nyerő összeállítás lehet.

A piros egyberuha is egy olyan alapdarab, amit télen ugyancsak viselhetsz, harisnyával, vagy akár bélelt legingsszel utcára is nyugodtan felveheted.

Ha pedig kellően merész vagy, a piros ruhát piros csizmával is kombinálhatod!

2/6 Válaszd a piros dzsekit

Ha idén új kabátot, dzsekit vásárolsz magadnak, akkor érdemes a piros szín mellett döntened. Kész felüdülés vidám árnyalatokat látni a sok szürke, fekete és barna kabátot követően!

Garantáltan feltűnő és egyedi lehetsz egy ilyen összeállításban, mégsem kell attól tartanod, hogy túl sok lesz a piros rajtad.

Ahogy ezen a példán is láthatod, a piros dzsekit kombinálhatod kevésbé élénk darabokkal, pl. fekete nadrággal, táskával és csizmával.

Így egész biztosan teret hagysz a kabátnak, tökéletes lesz az összhatás. Ha pedig profira emelnéd a szintet, válassz olyan csizmát, amiben szolidan visszaköszön ez a csodás szín!

Piros az irodában Kép forrása: blovelyevents.com

3/6 Piros az irodában

Az unalmas hétköznapokat is kiválóan feldobja a csábító piros és vörös, ráadásul egész biztosan színt visz a munkaórákba. A legegyszerűbb megoldás, ha a farmeredhez, fekete nadrágodhoz választasz egy piros felsőt – nem tudsz hibázni vele.

Ha ennél ötletesebb szettre vágysz, viselhetsz piros szoknyát, a visszafogottabb kivitelezés érdekében válassz nyugodtan mintásat.

Színben hozzáillő felsővel és kiegészítőkkel izgalmas, mégis szolid és ízléses outfitre tehetsz szert. Olyanra, amelyik mindenkinek meghozza a kedvét a pirossal való kísérlegetéshez!

 

Egy kis piros délutánra Kép forrása: lovelyoutfits.co

4/6 Egy kis piros délutánra

A piros természetesen passzol a kényelmesen nőies stílushoz is. Bármikor felkaphatsz egy piros kardigánt, blézert, télen akár a kabátod alatt is viselheted pulóver helyett, így a bevásárlóközpontokban, irodában is hódíthatsz vele.

Tavasszal pedig egyértelműen megállja a helyét ez a ruhadarab önmagában, a kabátodat helyettesítve. Persze ennél jóval kényelmesebb és sportosabb viselet a kötött, piros pulcsi.

Nagyszerűen passzol magas sarkú csizmához, lapos hótaposóhoz, szoknyához, vagy farmerhoz – nem tudsz mellé fogni vele, és egész biztos, hogy fázni sem fogsz benne.

Egy piros kiegészítő Kép forrása: fasbest.com

5/6 Egy piros kiegészítő

A piros szín legvisszafogottabb viselési módja, ha csupán egy-két kiegészítőt választasz ebből az árnyalatból, miközben az öltözéked többi részét semleges és hétköznapi darabokból állítod össze.

Ősszel és télen jó ötlet egy méretes piros sálat, vagy éppen sapkát viselned, de persze önmagában a piros táska, cipő, esetleg a kesztyű is nyerő lehet.

Szintén jól mutat, ha az ékszereidet, bizsuidat választod ebből a színből, ezzel az egyszerű praktikával is megteremtheted az összhangot a megjelenésedben.

Piros és rózsaszín Kép forrása: galmeetsglam.com

6/6 Piros és rózsaszín

A bevezetőben említettük, hogy sok tervező kombinálta a rózsaszínt a pirossal.

Bár elsőre úgy tűnik, ez a két szín nem igazán illik össze, ebből az összeállításból látszik, hogy mennyire jól kiegészíti egymást a két árnyalat.

Csupán az árnyalatok összhangjára kell ügyelned, mert messze nem minden piros és rózsaszín passzol egymáshoz, kísérletezgetned kell, hogy megtaláld az igazit.

Ha viszont sikerül, nagyon élénk és egyedi lehet a végeredmény, ráadásul tavasszal is csodásan mutatsz majd benne.