Idén télen a piros a legnagyobb divatszín! - Inspiráló szettek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Idén télen a piros a legnagyobb divatszín! - Inspiráló szettek

Az idei szezonban minden divatos, ami piros, bátran mondhatjuk, hogy 2017 őszi, téli divatszíne is ez az árnyalat. A kifutókon tetőtől-talpig pirosba öltöztek a modellek sőt, a pirosat rózsaszínnel is kombinálták a tervezők. Most megmutatjuk, hogyan építheted be ezt az élénk színt a ruhatáradba!

Csak a piros Kép forrása: fashionista.com

Az előrejelzések szerint ez a szett tökéletes választás lesz a 2018-as tavaszra, amikor már kellően meleg lesz az idő. De addig is elleshetsz belőle néhány ötletet!

Igaz, hogy már messze nem alapkövetelmény, most úgy tűnik, ismét trendi összeegyeztetni a táska és a csizma színét – ez bármilyen stílusban és öltözékkel párosítva nyerő összeállítás lehet.

A piros egyberuha is egy olyan alapdarab, amit télen ugyancsak viselhetsz, harisnyával, vagy akár bélelt legingsszel utcára is nyugodtan felveheted.

Ha pedig kellően merész vagy, a piros ruhát piros csizmával is kombinálhatod!

Ha idén új kabátot, dzsekit vásárolsz magadnak, akkor érdemes a piros szín mellett döntened. Kész felüdülés vidám árnyalatokat látni a sok szürke, fekete és barna kabátot követően!

Garantáltan feltűnő és egyedi lehetsz egy ilyen összeállításban, mégsem kell attól tartanod, hogy túl sok lesz a piros rajtad.

Ahogy ezen a példán is láthatod, a piros dzsekit kombinálhatod kevésbé élénk darabokkal, pl. fekete nadrággal, táskával és csizmával.

Így egész biztosan teret hagysz a kabátnak, tökéletes lesz az összhatás. Ha pedig profira emelnéd a szintet, válassz olyan csizmát, amiben szolidan visszaköszön ez a csodás szín!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!