Idén a mackók hódítanak - Íme a legstílusosabb plus-size férfiak!

Berényi Nóri
Írta: ,

Hölgyeim! Ahogy nálunk is hódít a plus-size, úgy a pasikat sem kerüli el, sőt…! Azt hiszem többünk nevében beszélhetek, ha azt mondom, hogy nem feltétlen vágyunk kidolgozott kockahasra, hatalmas bicepszre és szálkás testre. Na jó, ne értsetek félre, nem télapó kinézetű férfiakról van szó, hanem erős, mackósabb testalkatról, amiről tudjuk, hogy az izmokat nem a konditeremben szedte fel az illető.

Az elegáns úr Kép forrása: chubstr.com

A legtöbb mackós pasinak olyan fantasztikus kisugárzása van, hogy menten elolvadunk, igaz lányok?! És ki mondja, hogy ők nem lehetnek stílusosak? Íme, elsőszámú bizonyítékunk, hogy ez igenis lehetséges!

Egy jól megválasztott ing amúgy is aduász lehet a férfiak számára, hiszen szép vállakat varázsol nekik, ehhez egy mellény pedig elrejtheti azt a pár plusz kilót.

Jöhet hozzá a jól megválasztott farmer, tökéletes cipő és, ha még egy nyakkendő is dukál az összeállításhoz, akkor már tényleg nem lehet hova fokozni.

Hello Mr. Stíluskirály! Kép forrása: barnab-paris.com

Igen, van, akinél tényleg nem számít hány kiló, mert egyszerűen olyan stílussal áldotta meg az ég, hogy ez az első, amit észreveszünk rajta. Tökéletes ing, színben hozzá passzoló zakó, farmer és az elmaradhatatlan sportcipő.

Irtó szexi, mikor egy férfi ezeket párosítja, ráadásul a szakáll plusz pont, mert ettől lesz igazán vadítóan férfias az összhatás.