Amit a húszas éveim végére megtanultam: ezeket a ruhadarabokat soha ne vegyem meg többé!

Stumpf Bea
Írta: ,
Amit a húszas éveim végére megtanultam: ezeket a ruhadarabokat soha ne vegyem meg többé!

Kép forrása: gofrenchyourself.com

Mindenkinél eljön az az életkor, amikor reálisabban látja a pénzügyeit, a kiadásait és azt a rövid listát, amire valóban érdemes pénzt költeni. Szuper, ha ez harminc alatt megtörténik, hiszen így nem csak sok-sok pénzt, de nagyon sok elhamarkodott döntést, extra energiát és időt is megspórolhatsz magadnak. Lássuk, melyek azok a ruhadarabok, amelyekre ezentúl biztosan nem lesz szükséged!

Kényelmetlen cipők Kép forrása: lolobu.com

Mindannyian vettünk már nagy hévvel olyan cipőt, amit már a boltban tudtunk, hogy szinte soha nem fogunk hordani.

Már ott nyomta egy kicsit a lábunkat, pedig szinte néhány perce volt rajtunk.

Jó, ha minél előbb elfogadod, bármilyen gyönyörű is az adott cipő, ha kényelmetlen és fáj benne a lábad, úgysem azért fogsz nyúlni reggelente, ahhoz pedig biztosan túl drága, hogy csak a szekrényedben díszelegjen.

Tanulság: Nincs több kényelmetlen, felesleges cipő!

Villanásnyi trendek Kép forrása: vogue.fr

A mai divathullámok egy-egy röpke pillanatig tartanak, aztán jön a következő, az azt követő, és már azt sem tudod, hogy tavaly vagy tavalyelőtt mi volt a trendi és miért van tele a szekrényed olyan ruhadarabokkal, amiket valójában nem is szeretsz.

Itt az ideje, hogy elfogadd, nem kell minden divathullámnak behódolni, vannak olyanok, amik egyszerűen neked nem állnak jól, a te stílusodhoz nem passzolnak, azaz meg kell elégedned azzal, hogy másokon gyönyörködsz benne.

Tanulság: Csak olyan ruhadarabokat vegyél meg, ami megy a többi elemhez a szekrényedben, máskülönben úgyis csak valahol a sarokban fog magányoskodni, mert sosem fogod felvenni!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!