A hozzád illő tökéletes alkalmi ruha – Ebben igazi díva lehetsz

Fischer Anna
Írta: ,
A hozzád illő tökéletes alkalmi ruha – Ebben igazi díva lehetsz
Hamarosan itt az esküvő szezon, és ha van lehetőségünk elmenni egy látványos rendezvényre, azt mindenképpen tegyük meg. Nem mindegy azonban, hogy hogyan választjuk ki azt a ruhát, amelyben ilyenkor megjelenünk.
Karok
A karokat a legtöbb alkalmi ruha szabadon hagyja, ezért ha a kelleténél vastagabbnak tartjuk a karunkat, akkor inkább válasszunk egy szép, akár csak könyék fölé érő bolerót vagy stólát is a ruhánkhoz, vagy keressünk egy, a karján például csipkével díszített darabot.
 
Ha a felkarunk bőre idővel megereszkedett, akkor azt nem érdemes közszemlére bocsájtani, különösen nem egy olyan alkalomkor, amikor a legszebbek szeretnénk lenni.
Melltartó
Sok alkalmi ruha rendelkezik úgynevezett beépített melltartóval, ami ideális, hiszen így nincs esély arra, hogy kilógjon valahol a fehérnemű, például a tánc hevében.
 
Utcai viseletben is minden esetben előnytelen a kivillanó melltartópánt, de egy alkalmi ruhát teljesen tönkretehet. Hátul, a vállunknál és elől sem látszódhat ki, mert azonnal elveszi az elegáns megjelenés lehetőségét.
 
Ha mégsem fenyeget a kivillanó melltartó veszélye, válassz a méretedben egy push-up szatén melltartót. Egy jó alakformálót is beszerezhetsz, ha nemkívánatos hurkák dudorodnak ki a ruha alatt.