A hozzád illő tökéletes alkalmi ruha – Ebben igazi díva leszel

Fischer Anna
Írta: ,
A hozzád illő tökéletes alkalmi ruha – Ebben igazi díva leszel
Hamarosan itt az esküvő szezon, és ha van lehetőségünk elmenni egy látványos rendezvényre, azt mindenképpen tegyük meg. Nem mindegy azonban, hogy hogyan választjuk ki azt a ruhát, amelyben ilyenkor megjelenünk.
Vásárlás vagy kölcsönzés
Ha felmerül a kérdés, hogy vásároljunk, vagy inkább kölcsönözzünk alkalmi ruhát, akkor mindenképpen érdemes a kölcsönzést választani.
 
Hiába gyönyörű egy ruha, a következő alkalommal már nem feltétlenül szeretnénk ugyanabban menni.
 
Nem is beszélve arról, hogy ha erre évek múltán kerül sor, akkor a kölcsönzéssel lehetőségünk lesz alkatunk és a divat változásait is követni.
Melltartó
Sok alkalmi ruha rendelkezik úgynevezett beépített melltartóval, ami ideális, hiszen így nincs esély arra, hogy kilógjon valahol a fehérnemű, például a tánc hevében.
 
Utcai viseletben is minden esetben előnytelen a kivillanó melltartópánt, de egy alkalmi ruhát teljesen tönkretehet. Hátul, a vállunknál és elől sem látszódhat ki, mert azonnal elveszi az elegáns megjelenés lehetőségét.
 
Ha mégsem fenyeget a kivillanó melltartó veszélye, válassz a méretedben egy push-up szatén melltartót. Egy jó alakformálót is beszerezhetsz, ha nemkívánatos hurkák dudorodnak ki a ruha alatt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv