Hosszú, vastag, élénk színű? Így hordd a kardigánod és így ne!

Írta: ,

Ahogy egyre hidegebbek a nappalok és az éjszakák, egyre több réteget kell magadra venned, hogy melegen tartsd magad. Ehhez a legpraktikusabb egy szuper kardigán, amit bármihez viselhetsz és könnyedén levehetsz, ha meleged van. Attól viszont, hogy valami praktikus, még nem biztos, hogy mindenhogyan jól mutat. Lássuk, hogy hogyan és hogyan ne hordd a kedvenc kardigánod!

Szuperhosszú – ó igen! Kép forrása: gabimay.com.br

1/5 Szuperhosszú – ó igen!

A csípős reggeleken és a hűvös estéken sosem árt egy plusz réteg, ami minél puhább, melegebb és kényelmesebb, annál jobb.

Idén alapdarab lehet a szekrényedben egy hosszú, akár térd alá érő kötött kardigán, amit bizonyos esetekben akár kabát helyett is viselhetsz.

Tipp: Olyat válassz, amit valahogyan össze tudsz húzni magadon, hiszen az övvel vagy gombokkal ellátott darabok mindig praktikusabbak a hidegben!

Szín vagy nem szín? Kép forrása: pinterest.com

2/5 Szín vagy nem szín?

Idén azt mondjuk, hogy válassz végre valami színt magadnak! Lehet ez a bordó, a piros vagy a mustársárga, lényeg, hogy találd meg a hozzád legjobban passzolót!

Ahogy a napok egyre szürkébbek, neked nem kell annak lenned, hiszen egy vibráló napsárga vagy egy élénk piros még a legegyszerűbb outfitet is szuperül feldobja majd!

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell, hogy legyen a szekrényedben egy mindenhez passzoló világos vagy egy fekete kardigán, de vajon van értelme megvenni a sokadik hasonlót?

Inkább újíts be valami igazán vagány darabot!

Övvel az igazi! Kép forrása: whowhatwear.co.uk

3/5 Övvel az igazi!

Ha még nem téliesítetted a gardróbod, azaz nem tetted el jó messzire minden nyári ruhád és színes kiegészítőd a borús hónapokra, akkor jól tetted, várj még vele egy kicsit.

Ha ugyanis van egy pihe-puha meleg kardigánod, azzal még néhány alkalommal bátran viselheted akár a nyári ruháidat is.

Mi a trükk? A legjobb, ha a ruhára nem csak magában kapod fel a kardigánt, hanem egy kicsit megbolondítod egy övvel, méghozzá a kardigánon kívül.

Ezzel trendi és egyben különleges lesz az outfited, az öv, valamint a színek variálásával pedig végtelen új lehetőség áll majd előtted.

Nem mindegy a hossz Kép forrása: artinthefind.com

4/5 Nem mindegy a hossz

Egy oversized kardigánnál mi sem egyszerűbb, puha, meleg és úgy kuckózhatsz be benne, mintha csak egy pokrócban ülnél a kanapédon.

Ez sok esetben szuper megoldás, de mi azt mondjuk, hogy egy-két apróságra ilyenkor is érdemes figyelned.

Ha például szoknyával vagy ruhával viseled a kardigánt, akkor figyelj arra, hogy vagy rövidebb fazon legyen, ami a csípőd fölött végződik vagy hosszított, ami leér a csípőd alá.

Ellenkező esetben pont ott fog eltakarni, ahol érdemes lenne hangsúlyoznod a vonalaidat.

Ha adott a kardigán, akkor egy megkötővel vagy egy övvel ügyesen alakíthatsz a nőies vonalaidon és a hangsúlyokon.

Ne legyen túl meleg Kép forrása: lindsaymarcella.com

5/5 Ne legyen túl meleg

Amikor kardigánt választasz magadnak, mindig tartsd észben, hogy ez egy plusz réteg a szetteden belül, azaz egy olyan praktikus darab, ami melegít, ha kell és minden esetben kényelmes.

Ezek miatt jó, ha olyat választasz, ami nem szúr, természetes anyagból készült, nem túl kényes, nem túlságosan vastag és amit egynél több dologgal is össze tudsz párosítani a szekrényedben.

Egy kardigán ugyanis lehet nagyon divatos és mutathat jól a fotókon, de ha valamiért nem érzed magad jól benne, akkor úgyis csak a szekrényedben fog állni, nem igaz?

Na most már felkészültél a legjobb kardigános szettekre?