Homokóra alkat vagy? Ezek a nyári ruhadarabok állnak jól

Stumpf Bea
Írta: ,

Legutóbbi összeállításunkban az alma alkathoz legjobban illő nyári szetteket vettük sorra, most pedig jöhet a homokóra alkat. Hiszen lehet jó alakod, de akkor sem mindegy, hogy mit veszel fel, mit hangsúlyozol ki. Lássuk, hogy mire kell odafigyelned a nyári szettválasztásban, ha ilyen alkatod van!

 
 
 
 
Homokóra alkat Kép forrása: thestyleshaker.com

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy hogyan ismerheted fel, ha homokóra alkatod van?

Amikor tükörbe nézel, azt látod, hogy a vállaid és a csípőd nagyjából ugyanolyan szélesek, a testalkatod arányos, a derekad viszont vékony.

Azaz szuper alakod van, hidd el, szinte minden nő arról álmodik, hogy ilyen tökéletes és arányos legyen a teste. Szerencséd van, ha ez a te esetedben genetika, de persze sporttal is sokat segíthetsz rajta, hogy még tökéletesebb legyen.

Lássuk, mit viselj ezek alapján a nyári hónapokban!

 
 
 
 
Felsők és topok Kép forrása: prettydesigns.com

Mivel szuper alakod van, ezért rajtad szinte minden jól áll. Mivel a vállaid formásak és arányosak, ezért praktikus megvillantani őket, de a V-kivágású felsők is nagyon jól állnak neked.

Bár mostanában a laza felsők, buggyos topok és a lenge szettek a trendik, neked azt javasoljuk, hogy azért ne válj meg a feszülős basic topjaidtól sem, hiszen neked ezek állnak a legjobban.

Nem kell ugyanis semmit takargatnod, sőt, a legjobb, ha a derekadat minél jobban kiemeled!

Tipp: Szuper nyári szett, ha felveszel egy szűk, mélyen dekoltált body-t vagy akár a legújabb egyrészes fürdőruhád, amit egy sorttal és egy platformos szandival viselsz!