Hogyan viselheted a szűk farmert divatosan?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan viselheted a szűk farmert divatosan?
Tévhit, hogy csak a nagyon vékony hölgyek hordhatják, hiszen a megfelelő fazont eltalálva a kicsit teltebb nőkön is rengeteget karcsúsíthat.
Hogyan hordd az alkatodhoz mérten?
Lényegében egy fontos alapszabály van a szűk farmer viselését illetően. Akik vékonyak, azok hordhatják saruval, balerinacipővel és természetesen rövidebb felsővel is a szűkszárú nadrágokat. Akik azonban a teltebbek táborát erősítik, inkább olyan szabást válasszanak, ami térdtől enyhén bővebb, de legalábbis nem tapad teljesen az alsólábszárra.

 
Amennyiben van mit rejtegetned, akkor olyan nadrágot válassz, aminek az alja kicsit hosszabb, ha ugyanis ezt magas sarkú cipővel kombinálod, optikailag nyújthatsz a lábaidon. Karcsúsítás esetén inkább maradj a sötétebb nadrágszíneknél (ami lehet akár sötétkék is, nem csak fekete), majd a felsők esetében vidámabb színösszeállításra koncentrálsz. 

Nadrág: F&F, 5 900 Ft.

Blúz: Stradivarius, 5 595 Ft.

Cipő: CCC, 12 900 Ft
Lezser blúzzal
Elegáns és idén abszolút divatos viselet, ha a szűk farmert egy bővebb felsővel kombinálod. Ezzel garantáltan nem foghatsz mellé, mert bár felrúgható trend, hogy bőszárút a szűkkel, szűket a bőszárúval kombinálunk, ezzel a kettőssel mindig nyert ügyed lesz. 


A feszes farmerhez válassz egy ejtett fazonú, manapság ismét divatos, etnikai mintával készült blúzt, amit egész nyugodtan tűrj be a nadrágodba. Ha van pár pluszkilód, akkor inkább olyan válassz, ami e nélkül is tökéletesen mutat, egyébként idén abszolút trendi a betűrt megoldás.

Nadrág: Esprit, 18 000 Ft.

Blúz: Mango, 11 995 Ft.

Saru: CCC, 3 990 Ft.

Karkötő: Esprit, 5 100 Ft.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!