Hogyan viseld a farmered munkába? Változatos szettek

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Hogyan viseld a farmered munkába? Változatos szettek

Kép forrása: frame.bloglovin.com

Néhány munkahelyen mai napig elképzelhetetlen, hogy farmerben menj be egyik nap dolgozni, valahol pedig ez a mindennapos viselet. Mióta a farmer ennyire elterjedt, azóta nem csak a férfiak közkedvelt ruhadarabja, hanem mi, nők is szívesen hordjuk a mindennapokban. Lássuk, hogyan hordhatod a farmered munkába, még akkor is, ha figyelned kell a dress codera!

Egy egyszerű farmer plusz póló outfitet is elegánssá tudsz tenni, ha betűröd a felsőd és esetleg egy övet is felveszel hozzá.

Ha inget viselsz, még jobb. Betűrve, vagy félig betűrve stílusos és egyben munkahely-kompatibilis is leszel. Nem túl sok, mégis kényelmes és mindennapi viselet.

Ha ehhez egy zakót vagy egy bőrdzsekit veszel fel, akkor a hűvösebb napokon is szuper összeállítás, ha melegebb van, akkor pedig csak egyszerűen kösd a derekadra, ez jól kihangsúlyozza majd azt a részt, ahol vékony vagy, és elfedi a csípődet, ha szeretnéd.

Szoknya Kép forrása: stylecaster.com

Ha farmerről beszélünk, nem feltétlenül kell egyből nadrágra gondolni, hiszen egy midi fazonú magas derekú farmerszoknya legalább olyan jól tud helyettesíteni egy elegáns szoknyát, mint egy elegáns nadrág.

Jó, ha nem mini fazont választasz, és ha a munkahelyedről van szó, akkor talán a nagyobb szakadások sem férnek bele – de egy sötétebb színű, kevésbé koptatott fazon valami egyszerű felsővel vagy inggel tökéletes outfit a hétköznapokra!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!