Hogyan viseld a nagyméretű pulcsikat?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan viseld a nagyméretű pulcsikat?

Amekkora divat volt nyáron a nagyméretű felsőrészek, topok viselése, annyira kerülnek előtérbe a hideg hónapokban az oversized pulóverek. A nagy méret meghódította a sportos és a nőies stílust, dívik a blézerek, kardigánok és a klasszikus, bebújós pulóverek terén is.

Hordd kényelmesen!

Az első dolog, ami egy nagyméretű pulóverről eszünkbe jut, az a kényelem, s való igaz, az egyik legkönnyebb módja a villámgyors és laza öltözéknek, ha felkapunk egy olyan alapdarabot, ami ápol és eltakar.

A sportosan kényelmes viselet esetében azonban aranyszabály, hogy a nagyméretű pulcsit inkább feszes farmerrel viseljük, így megőrizhetjük nőies formáinkat, rendezett külsőnket. (Persze a nagy stílusérzékkel megáldottak bátran próbálkozhatnak a szintén divatod boyfriend nadrágokkal is.)

A feszes nadrághoz válassz egy téliesített, vízhatlan sportcipőt, ami akár lehet hosszúszárú is. A szettet a pulcsi milyenségét figyelembe véve feldobhatod egy méretes sállal, kötött beaine sapkával, vagy akár lábszárvédővel.

Nőiesen kényelmes!

Ha a túlságosan sportos irányzat nem passzol a stílusodhoz, megreformálhatod, és viselheted nőiesen kényelmes formában is. Az komfortérzet alapját ebben az esetben ugyancsak egy testreszabott, feszes farmer és egy méretes pulóver biztosítja.

A szetthez a nőiességet a cipőddel tudod társítani, ami az idei szezont tekintve legfőképpen egy lapos talpú, csinos bokacsizma lehet. Amennyiben sem a kényelemről, sem a magasságról nem szeretnél lemondani, válassz egy megemelt, telitalpú bokacsizmát, ami kiválóan nyújtja a lábaidat, mégsem jelent problémás viseletet. 

Télen ugyanezt a szettet komolyabb, melegebb aláöltözettel, valamint legalább lábszárközépig érő csizmával is viselheted. Amennyiben leggings-et viselsz, úgy a csizmádból felül kilóghat a kötött, hosszúszárú zoknid, így még egyedibb lehet a megjelenésed.

  • Pulóver: Esprit, 24 000 Ft 
  • Nadrág: H&M, 5 990 Ft 
  • Csizma: CCC, 9 990 Ft 
  • Táska: Accessorize, 12 000 Ft 
  • Fülbevalók (4 pár): H&M, 790 Ft 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!