Hogyan viseld a farmered munkába? Dress code ide vagy oda, jöhet a farmer!

Stumpf Bea
Írta: ,
Hogyan viseld a farmered munkába? Dress code ide vagy oda, jöhet a farmer!

Kép forrása: frame.bloglovin.com

Néhány munkahelyen mai napig elképzelhetetlen, hogy farmerben menj be egyik nap dolgozni, valahol pedig ez a mindennapos viselet. Mióta a farmer ennyire elterjedt, azóta nem csak a férfiak közkedvelt ruhadarabja, hanem mi, nők is szívesen hordjuk a mindennapokban. Lássuk, hogyan hordhatod a farmered munkába, még akkor is, ha figyelned kell a dress codera!

Szoknya Kép forrása: stylecaster.com

Ha farmerről beszélünk, nem feltétlenül kell egyből nadrágra gondolni, hiszen egy midi fazonú magas derekú farmerszoknya legalább olyan jól tud helyettesíteni egy elegáns szoknyát, mint egy elegáns nadrág.

Jó, ha nem mini fazont választasz, és ha a munkahelyedről van szó, akkor talán a nagyobb szakadások sem férnek bele – de egy sötétebb színű, kevésbé koptatott fazon valami egyszerű felsővel vagy inggel tökéletes outfit a hétköznapokra!

Habár farmer anyag, elsőre mégsem úgy néz ki. Mi a titok?

Ha munkába is szívesen viselsz farmert, akkor azt javasoljuk, hogy a sötétebb, kevésbé koptatott fazonokat válaszd, hiszen ezek elegánsabb hatást keltenek, mint a világos darabok.

Az is jó megoldás, ha színezett farmer viselsz, azaz például egy feketét, egy fehéret vagy egy szürkét, hiszen ezekhez egyrészt minden passzol, másrészt pedig elegánsabbak, mint a hagyományos világoskék darabok.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba