Hogyan viseld a bőrt az idei szezonban?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan viseld a bőrt az idei szezonban?

Az idei őszi szezon meghatározó alapdarabja a jó minőségű műbőr, ami gyakorlatilag az összes ruhadarabon megjelenik. Segítségével nem csupán markánssá, maszkulinná tehetjük a megjelenésünket, időnként éppen a nőiesség fokozását segíti ez a határozott, férfias anyag.

Már nem retró a bőrnadrág

Manapság a boltokban kapható bőrnadrágok sokkal inkább emlékeztetnek egy fényes anyagú, ám kényelmes leggingsre, treggingsre, semmint a köztudatban még mindig megmaradó, kemény, leginkább motorozásra alkalmas változatokra. 

Utóbbiak sem a higiénia, sem a kényelem szempontjából nem voltak éppen viselhető darabok, viszont erről idén szó sincs. A legtöbb bőrnadrág a szezonban nem csupán kellően meleg, hanem rendkívül divatos is, és a bátrabb hölgyeknek nyugodt szívvel javasolhatjuk viselését.

Ugyanakkor tudni kell, hogy egy bőrhatású nadrág rendkívül hangsúlyos, feltűnő darab, mindig szem előtt van, ezért valóban csak azokhoz passzol, akik tudják hordani akkor is, ha emiatt állandóan a figyelem központjában vannak.

Nadrág: Esprit, 13 800 Ft 
Blúz: Orsay, 6 000 Ft 
Cipő: Deichmann, 5 990 Ft 
Kardigán: s.Oliver, 21 000 Ft 
Fülbevaló: Accessorize, 4 200 Ft 

Újragondolt bőrszoknyák

A bőrszoknyákra hasonló módon előítéletekkel gondolunk, hiszen gyakran viselték őket olyan hölgyek, akik éppen a csapodárságukról, megvehetőségükről voltak híresek.

Természetesen erről manapság már szó sincs, sokkal inkább különleges eredményre számíthat az, aki bátorkodik bőrszoknya után nyúlni. 

Idén nem lesz nehéz válogatni a kínálatban, nem csupán a klasszikus, testhezálló bőrszoknyák azok, amiket beszerezhetünk, hiszen a szezon legkedvesebb fazonja, az A-szabásvonal is büszkélkedhet ezzel a határozott anyaggal.

Mindezek mellett vásárolhatunk pliszírozott hatású és részint bőrberakással bíró szoknyát is, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz leginkább passzoló darabot.

Szoknya: H&M, 8 990 Ft 
Blúz: Orsay, 7 500 Ft 
Bokacipő: CCC, 7 990 Ft 
Táska: H&M, 6 990 Ft 
Blézer: s.Oliver, 30 000 Ft 
Fülbevaló: Accessorize, 4 200 Ft