Hogyan változtatja meg az öltözködésed a hangulatodat?

Stumpf Bea
Írta: ,

Érdekes megfigyelni, hogy egy-egy nap, amikor rossz kedved van, akkor milyen ruhadarabokért nyúlsz először a szekrénybe, télen milyen színeket választasz, és ez hogyan változik, ha jön a jobb idő vagy egyszerűen csak szuper napod van. Máshogy érzed magad a különböző szettekben, mást közvetítesz az embereknek vagy ennek az egésznek valójában nincs is köze az öltözködéshez? Lássuk, mi az igazság!

Vajon általában úgy választasz reggelente ruhát, hogy az outfit azt fejezze ki, ahogy érzed magad vagy azt, ahogyan szeretnéd érezni magad?

Kutatások is igazolják, hogy az, hogy milyen színeket hordasz és milyen darabokat párosítasz össze, nagyban befolyásolják hangulatod.

Mi a tanulság? Ha esik az eső és bal lábbal keltél fel, akkor ne a fekete pulcsi és a szürke nadrág után nyúlj, hanem tréfálj meg mindenkit, vegyél fel világos, vidám ruhákat és koronázd meg az egész szettet egy öt csillagos mosollyal.

Nem csak az emberek fognak visszamosolyogni rád, de egy kis idő elteltével te is jobban fogod magad érezni.

Diétára serkent Kép forrása: glamradar.com

Mióta nem jön rád az a szuper farmer, amit régen úgy imádtál? Két hete, két hónapja?

Egyszerűen csak megtetszett egy ruhadarab és inkább a kisebbet választottad, most pedig bele kell valahogy férned? Mi ez, ha nem a legnagyobb motiváció arra, hogy sokkal szigorúbban tartsd be a diétád!

Ha napról-napra egyre jobban figyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel, akkor azok a ruhák is újra jók lesznek rád, amiket már régóta nem tudsz felvenni.

Érdekesség, hogy a francia nők állítólag sokszor egy szalagot viselnek a ruhájuk alatt, amit a hasukra erősítenek, hiszen amikor ez elkezd feszülni, akkor tudják, hogy tele vannak, elég volt a finom falatokból. Jó trükk, igaz?

Legolvasottabb cikkek

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton