Hogyan hordd az őszi szezon divatszíneit és mintáit?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan hordd az őszi szezon divatszíneit és mintáit?

A szezonban abszolút az ősz dominál, mind a színeket, mind a mintákat illetően. Több romantikus, sportos és nőies irányvonal szárnyakat kap az idényben, most azt is megmutatjuk, hogyan viselheted divatosan őket.

Piros
Az egyik legnőiesebb és idén egyúttal legdivatosabb szín a piros, amit nem csupán egy-egy ruhadarabon, hanem komplett szetteken is viselhetsz. 
 
A szolidabb árnyalatokat kedvelők a sötétebb, bordós színek közül ugyancsak válogathatnak, míg a merészebbek, vagy a különlegesebb alkalomra készülők voksolhatnak az egészen élénkpiros darabok mellett.
 
Ha ki akarsz tűnni a tömegből, egy borongós őszi napon kapj fel egy bordó vagy piros ruhát, majd válassz hozzá egy magas talpú, különleges bokacsizmát.
 
Ruha: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: CCC, 10 900 Ft  
Táska: Deichmann, 5 990 Ft 
Nyaklánc: Accessorize, 6 000 Ft
Gyűrűk (6 db): Accessorize, 3 000 Ft
Khaki
A khaki a maszkulin stílus egyik alapszíne, így érdemes vagy a kicsit férfiasabb, sportosabb darabokkal társítanod, vagy teljes fordulatot véve a legnőiesebb ruháiddal viselned.
 
Vegyél fel egy sztreccs farmernadrágot, kevésbé élénk, feltűnő színben, majd egy hozzá passzoló, ejtett szabású felsőt. A szetthez társíts egy khaki színű, sportos, mégis kicsit karcsúsított, s ezáltal nőies kabátot, majd egy lapos talpú bokacsizmát. 
 
Kabát: Esprit, 18 000 Ft 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Bakancs: Deichmann, 12 900 Ft
Fülbevalók (10 db): Accessorize, 3 000 Ft

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!