Hófehérke – Hogyan hordjunk fehéret télen?

Stumpf Bea
Írta: ,

Sokan mondják, hogy a fehér szín inkább a melegebb hónapokra való, és télen egyáltalán nem jó ilyen kényes színt viselni. Mi arra buzdítunk, hogy döntsd meg ezt a mítoszt, és légy bátor! Legyen szó akár egy világos nadrágról, akár egy fehér kabátról vagy egy fehér kiegészítőről, vágj bele!

Fehér felső

Elég basic megoldás a fehér felsőkhöz nyúlni, hiszen ez a szín mindenhez megy, egyszerre lehet sportos és elegáns is, attól függően, hogy mivel kombinálod. Ne tévesszen meg, hogy nyáron, a barna bőrön mennyivel jobban áll rajtad a fehér, hidd el, hogy télen, a kicsit világosabb bőrödön is tökéletes lesz.

Farmerhez válassz egy bő inget, amit hordhatsz lazán betűrve, vagy csak egyszerűen hagyd lógni, és vegyél fel rá egy rövidebb fazonú pulcsit, és tűrd fel az ujjakat! Ha szereted az izgalmas anyagokat, akkor egy kicsit áttetsző, vékony anyagú blúzt is választhatsz, vagy ha fázósabb vagy, válassz a pihe-puha oversize pulcsik vagy garbók közül, amikbe beburkolod magad a hideg ellen.

Fehér kabát

Biztos te is tartasz néha a világos színektől, hiszen egy fehér ruhadarabra sokkal jobban kell figyelni, nehogy koszosak vagy pecsétesek legyenek. Ez fokozottan igaz a kabátokra, hiszen ebben közlekedsz, ezt éri az eső vagy a hó, plusz ha nekitámaszkodsz valaminek, az is könnyen meglátszik rajta.

Mi ettől függetlenül mégis azt valljuk, hogy érdemes beszerezned egy világos kabátot, hiszen ezzel nagyon egyedivé tudod tenni a téli megjelenésed. Persze nem biztos, hogy a mindennapi viseleted része lesz, de ha egy alkalomra felveszed, biztosan vonzod majd a tekinteteket! A mi kedvencünk a szűk, egyenes szabású fehér szövetkabát, de egy szőrös hosszított vagy egy motoros bőrdzsekivel sem nyúlhatsz mellé!