Idén is hódítanak a farmerszoknyák – de nem mindegy, hogyan hordjuk őket!

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Idén is hódítanak a farmerszoknyák – de nem mindegy, hogyan hordjuk őket!

A farmerszoknya éveken át szinte kötelező alapdarab volt, most pedig visszatér, és ahogy elnézzük, hogy mások hogy viselik, mi alig várjuk, hogy belebújhassunk egybe! Mivel hódít a ’80-as és ’90-es évek divatja, nyugodtan előszedheted akár a régi darabokat is az alábbi szettek megvalósításához.

A farmer az örök lázadók darabja, éppen ezért lesz olyan vagány és eredeti az összeállításod, ha a laza darabhoz egy hagyományosan elegánsabbnak, formálisabbnak gondolt felsőrészt választasz.

A szoknyába tűrt vagy akár elől megkötött ingek remek kontrasztot teremtenek a vagány és szexis farmer miniszoknyákkal, ezért számtalan lehetőség van bennük – magas sarkú cipőkkel, teli talpú szandálokkal és edzőcipőkkel egyaránt jól mutatnak.

Egyelőre elég változékony az időjárás, de a farmerszoknya ilyenkor is tökéletes választás egy garbóval, bokacsizmával és néhány elegáns kiegészítővel.

Érdemes színek terén visszafogott árnyalatokat választani, mert itt az anyagok sokfélesége az, ami érdekessé teszi az outfitet.