Izgalmas szettekben a nyár kihagyhatatlan alapdarabjai - Hódítanak a trópusi minták

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Izgalmas szettekben a nyár kihagyhatatlan alapdarabjai - Hódítanak a trópusi minták

A trópusi minták az elmúlt években szépen fokozatosan visszatértek a divatba, és az idei nyáron ténylegesen zöld utat kaptak. Nekem is nagy kedvenceim között szerepelnek, és ugyan nem vagyok annak a híve, hogy mindenáron kövessük a trendeket, a különféle trópusi motívumok jellemzően mindenkinek jól állnak. Sőt, a segítségükkel és néhány trükkel könnyedén formásabb vonalakat is csalhatunk magunknak.

1. Szexi topok és bájos blúzok

Az idei divat hihetetlenül fiatalos, bohém és játékos, így terepet enged annak, hogy széles skáláról válogassuk össze a felsőinket. Egyértelműen hódítanak a crop topok, a rövidebb felsőrészek és blúzok, de még az oversized felsők is tartják magukat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha karcsú vagy, vékony a derekad, idén bátran viselhetsz olyan topokat, trikókat, amik láttatni engedik a formás vonalaidat, míg ha inkább a teltek közé tartozol, nyugodtan voksolhatsz a lazább, ejtett felsők mellett. Ezek mindegyike divatos, és szoknyával éppúgy viselheted őket, mint rövidnadrágokkal, leggingsekkel, vagy egy jól eltalált farmerrel.

2. Tetőtől talpig mintában

Különlegesebb alkalmakkor, nyaralás során, vagy éppen egy fesztiválon egész nyugodtan választhatsz olyan szetteket, amik tetőtől talpig trópusi mintába bújtatnak téged.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A szezonban visszatértek az együttesek, de a legtöbb boltban külön-külön is megvásárolhatod a topokból, rövidnadrágokból, vagy éppen szoknyákból álló szetteket. Így eldöntheted, hogy az adott napon együtt viseled-e a két összeillő darabot, vagy csupán a szett egyik részét öltöd magadra. Akármelyiket is választod, most nyáron garantáltan divatos leszel egy ilyen összeállításban!

3. Szexi nadrágok

Úgy tűnik, az idei nyári trendek valóban a forróságra készültek, mert számos különféle rövidnadrág, sort és szoknya közül válogathatsz – mégpedig meglehetősen széles skáláról. Egyaránt találhatsz bokáig érő, felskiccelt szoknyát és hihetetlenül apró minit, továbbá látványos forrónadrágot.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Talán mondani sem kell, ezek bármelyikét megveheted trópusi mintában, de az is csodásan mutat, ha az egyszerű és egyszínű szoknyádhoz választasz egy mintás crop topot, vagy éppen valamilyen kiegészítőt. A szezonban az említetteken túl divatosak a rövid overálok is, amik izgalmas és kényelmes átmenetet jelentenek a ruhák és a rövidnadrágok között.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!