Hippis rojtok és nőies szabás - Te is imádni fogod Nóri új stílusát!

Cseh Éva
Írta: ,
Hippis rojtok és nőies szabás - Te is imádni fogod Nóri új stílusát!

Stílustanácsunk eheti nyertese Nóri lett, akit igyekszem sok-sok hasznos tippel ellátni, hogy még csinosabb szetteket állíthasson össze magának az alkatának és színeinek megfelelően. De azért ne hidd, hogy számodra nem tartogatok hasznos tanácsokat, a most következő ötletekből ugyanis te is inspirációt meríthetsz!

Alkatelemzés

Nóra fotóiból ítélve egy enyhén alma alkat. Ez annyit jelent, hogy mellben egy kicsit erősebb, míg ehhez képest valamivel keskenyebb csípővel rendelkezik. Az ő esetében a derék és mell közötti kontrasztot érdemes kiegyensúlyozni. Megfelelő szabású ruhadarabokkal, mintákkal, anyagvastagságokkal, és a fényes/matt anyagok kontrasztjával azonban mindez könnyen elérhető!

A teltebb keblek miatt felsőkből inkább a kissé dekoltáltabb darabok mutatnak rajta igazán jól, mert ezzel optikailag egy kicsit nyújtja a felső testét.

A csípőt ugyanakkor a nem túl rövid, magasított derekú, ,,A” vonalú szoknyákkal szélesítheti a legkönnyebben. Fontos vigyázni ugyanakkor, hogy a szoknya öv része sose kerüljön a derékvonalnál magasabbra, mert így a felsőtestet arányaiban összenyomhatjuk. Egy peplum fazonú felső vagy ruha ugyanakkor előnyös választás lehet. 

A bővülő szárú, és trapéznadrágok is jótékony hatással lehetnek modellünk alkatára, itt még a mintás darabok is bevethetők. A szűk skinny szabás viszont kiemeli a keblek és a csípő kontrasztját, így azt jobb, ha inkább kerüli.

Színek és minták

Ahogy az előbbi képen látszik, Nóra színei sötétebbek, sötét haj, szem és barnás bőrtónus jellemzi őt. Utóbbi miatt nagyon szerencsés, mert nem kell tartania attól, hogy egy szín  esetleg sápaszthatja.

Arra viszont érdemes lenne figyelnie, hogy a túl sötét árnyalatok egyhangúan mutatnak rajta.

A piros és a piros árnyalatai (korall, lazac), az élénkebb árnyalatú kékek és zöldek, a narancs és mustársárgás színek, és a pasztelles árnyalatok ugyanakkor mind-mind remekül mutatnak rajta.

A barnás bőrtónus miatt az arany színek és kiegészítők mellett az ezüst is helyet kaphat, mert egyáltalán nem sápasztja a bőrét.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!