5 apró hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott képet

Szirák Viki
Írta: ,
5 apró hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott képet

Kép forrása: unsplash

Azt mondják, a ruha teszi az embert, és bár már megtanulhattuk, hogy a képlet azért nem ilyen egyszerű, azért az öltözködésed tényleg nagy szerepet játszik az életedben. Sokszor ugyanis az, hogy mit viselsz, jelentősen befolyásolja azt, milyen képet alkotnak rólad más emberek. Azonban van 5 dolog, amire oda kell figyelned: mert ha elköveted az alábbi hibákat, az a személyiségedről kialakított képet is negatív irányba módosítja.

Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor rá kell ébredned, hogy a kedvenc fekete ruhád sajnos elvesztette egykori színét. Ennél az árnyalatnál nagyon gyakori, hogy egy bizonyos mosásszám felett már elkezdi ereszteni a színét, egészen addig, míg a sötét pólód inkább tűnik grafitszürkének.

Ez persze nem csak a feketére igaz, hanem bármelyik élénk árnyalatra! Elég könnyen kiszúrhatják ezt mások a ruhádra nézve, így fontos, hogy megfelelő mosószert használj, de sokak szerint az is segít, ha hideg vízben mosod ezeket a darabokat.

Az ing tökéletes választás állásinterjúra és a munkahelyedre is, hiszen nagyon elegáns és üzleties kisugárzást kölcsönöz a viselőjének.

Azonban egyetlen aprósággal könnyen el lehet rontani az összképet: mégpedig azzal, ha az ingujjat hanyagul felgyűröd ahelyett, hogy alaposan felhajtogatnád.

Ugyanígy az sem mindegy, hogyan tűröd be a nadrágba/szoknyába.

Innentől kezdve ugyanis nem kifinomult ízlésről árulkodik a megjelenésed, hanem lustaságról, ami a karriered szempontjából sem túlságosan előnyös.

Arról nem is beszélve, hogy kicsit sem néz ki jól így az inged!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!