5 hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott képet

Kovács Andrea
Írta: ,
5 hiba a megjelenésedben, ami tönkreteszi a rólad alkotott képet

Kép forrása: unsplash

Azt mondják, a ruha teszi az embert, és bár már megtanulhattuk, hogy a képlet azért nem ilyen egyszerű, azért az öltözködésed tényleg nagy szerepet játszik az életedben. Sokszor ugyanis az, hogy mit viselsz, jelentősen befolyásolja azt, milyen képet alkotnak rólad más emberek. Azonban van 5 dolog, amire oda kell figyelned: mert ha elköveted az alábbi hibákat, az a személyiségedről kialakított képet is negatív irányba módosítja.

Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor rá kell ébredned, hogy a kedvenc fekete ruhád sajnos elvesztette egykori színét. Ennél az árnyalatnál nagyon gyakori, hogy egy bizonyos mosásszám felett már elkezdi ereszteni a színét, egészen addig, míg a sötét pólód inkább tűnik grafitszürkének.

Ez persze nem csak a feketére igaz, hanem bármelyik élénk árnyalatra! Elég könnyen kiszúrhatják ezt mások a ruhádra nézve, így fontos, hogy megfelelő mosószert használj, de sokak szerint az is segít, ha hideg vízben mosod ezeket a darabokat.

Volt már olyan, hogy lusta voltál lemosni a sminked, ezért másnap ugyanabban mentél el otthonról például dolgozni? Azt gondolnád, senki sem veszi észre a különbséget, de hidd el, látják!

Ha ugyanis a festék túl sokáig van rajtad, a szempilládról elkezdenek lemorzsolódni apró fekete darabkák, a szemed alatt pedig folyamatosan elmosódik a festék.

Végeredményben emiatt sokkal fáradtabbnak látszol majd, mint ha nem lennél kisminkelve, ami csak ront a megjelenéseden.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv