5 hiba a megjelenésedben, ami pillanatok alatt tönkreteszi a rólad alkotott képet

Kovács Andrea
Írta: ,
5 hiba a megjelenésedben, ami pillanatok alatt tönkreteszi a rólad alkotott képet

Kép forrása: unsplash

Azt mondják, a ruha teszi az embert, és bár már megtanulhattuk, hogy a képlet azért nem ilyen egyszerű, azért az öltözködésed tényleg nagy szerepet játszik az életedben. Sokszor ugyanis az, hogy mit viselsz, jelentősen befolyásolja azt, milyen képet alkotnak rólad más emberek. Azonban van 5 dolog, amire oda kell figyelned: mert ha elköveted az alábbi hibákat, az a személyiségedről kialakított képet is negatív irányba módosítja.

A fehér felsők nagyon pozitív hatással vannak a megjelenésedre, ráadásul világosabb és sötétebb bőrtónuson is jól mutatnak. Egészen addig, míg a fehér tényleg fehér!

Egy idő után ez az árnyalat ugyanis majdnem elkerülhetetlenül elszíneződik, szürkülni kezd, vagy még rosszabb, besárgul. Ezen pedig még inkább ront az, ha a hónalj tájékán sötétebb sárga folt jelenik meg az izzadás miatt.

Nyáron ez szinte elkerülhetetlen, sokszor pedig még a dezodor sem számít, ezért érdemes minél inkább odafigyelned erre a részre.

Volt már olyan, hogy lusta voltál lemosni a sminked, ezért másnap ugyanabban mentél el otthonról például dolgozni? Azt gondolnád, senki sem veszi észre a különbséget, de hidd el, látják!

Ha ugyanis a festék túl sokáig van rajtad, a szempilládról elkezdenek lemorzsolódni apró fekete darabkák, a szemed alatt pedig folyamatosan elmosódik a festék.

Végeredményben emiatt sokkal fáradtabbnak látszol majd, mint ha nem lennél kisminkelve, ami csak ront a megjelenéseden.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!