Hatalmas trend, a monokróm! - Egyszínű outfit inspirációk tavaszra

Stumpf Bea
Írta: ,
Hatalmas trend, a monokróm! - Egyszínű outfit inspirációk tavaszra

Kép forrása: prettydesigns.com

Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy folyamatosan kövesd, hogy éppen mi divatos és mi nem? Nem is foglalkozol azzal, hogy mi trendi és mi az, ami már egyáltalán nem menő? Jó hírünk van, bármelyik is igaz rád, az egyszínű szettekkel soha nem tévedhetsz igazán nagyot. A fekete vagy a fehér például örök klasszikusok, soha nem mennek ki a divatból, így ha azon töröd a fejed, hogy ma épp miben indulj el, akkor van néhány tippünk. Lássuk a legjobb egyszínű outfiteket!

Minden évszakban tökéletes választás, mindenkinek jól áll, mindenhez passzol és sosem megy ki a divatból. Így van, ez a fehér. Bár óvatosan kell összeválogatni a szett elemeit, napközben fokozottan vigyázni kell rá, hiszen minden meglátszik rajta, mégis imádjuk.

Lehet ez egy lenge tavaszi ruha, egy szakadt fehér nadrág egy laza inggel vagy egy ilyen igazán trendi összeállítás, ami egyben sportos és elegáns, a lényeg, hogy ezzel a színnel nem nyúlhatsz mellé.

Tipp: A fehér szettek esetén arra kell figyelned, hogy a két összepárosított fehér szín ne üssön el egymástól. Ha az egyik szürkébb vagy sárgásabb, mint a másik, az nagyon kiütközik, azaz indulás mindenképp csekkold a szetted természetes fényben is!

Szürke Kép forrása: stylecaster.com

A szürke a világoskék és az ezüst különböző árnyalatai nagyon szuper kombinációt tudnak alkotni, főleg, ha egy elegáns szettben indulnál el ma.

Egy kis fehér még belefér az outfitbe, sőt az is szuper, ha egy szín sötétebb és világosabb árnyalatait párosítod össze, hiszen ezek jól erősítik majd egymást.

Egy blézer és egy elegáns nadrág nem kell, hogy mindig unalmas legyen, nem igaz? Szuper inspiráció, ha épp egy megbeszélésre vagy az irodába készülsz, de már unod a megszokott összeállításokat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!