Hosszú, vastag, élénk színű? Így hordd a kardigánod és így ne!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ahogy egyre hidegebbek a nappalok és az éjszakák, egyre több réteget kell magadra venned, hogy melegen tartsd magad. Ehhez a legpraktikusabb egy szuper kardigán, amit bármihez viselhetsz és könnyedén levehetsz, ha meleged van. Attól viszont, hogy valami praktikus, még nem biztos, hogy mindenhogyan jól mutat. Lássuk, hogy hogyan és hogyan ne hordd a kedvenc kardigánod!

Szuperhosszú – ó igen! Kép forrása: gabimay.com.br

A csípős reggeleken és a hűvös estéken sosem árt egy plusz réteg, ami minél puhább, melegebb és kényelmesebb, annál jobb.

Idén alapdarab lehet a szekrényedben egy hosszú, akár térd alá érő kötött kardigán, amit bizonyos esetekben akár kabát helyett is viselhetsz.

Tipp: Olyat válassz, amit valahogyan össze tudsz húzni magadon, hiszen az övvel vagy gombokkal ellátott darabok mindig praktikusabbak a hidegben!

Idén azt mondjuk, hogy válassz végre valami színt magadnak! Lehet ez a bordó, a piros vagy a mustársárga, lényeg, hogy találd meg a hozzád legjobban passzolót!

Ahogy a napok egyre szürkébbek, neked nem kell annak lenned, hiszen egy vibráló napsárga vagy egy élénk piros még a legegyszerűbb outfitet is szuperül feldobja majd!

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell, hogy legyen a szekrényedben egy mindenhez passzoló világos vagy egy fekete kardigán, de vajon van értelme megvenni a sokadik hasonlót?

Inkább újíts be valami igazán vagány darabot!